Welzorg nieuwe leverancier Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem

19dec, 2016

afbeelding-winnen-contract

Gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem hebben na een aanbesteding twee nieuwe leveranciers van Wmo-hulpmiddelen gekozen. Vanaf 1 januari 2017 gaat Welzorg samen met Meyra de levering en onderhoud van Wmo-hulpmiddelen verzorgen. Bij Wmo-hulpmiddelen moet gedacht worden aan een rolstoel, een scootmobiel of aangepaste douche- en toiletvoorzieningen.

Persoonlijke benadering
De gemeenten hebben in het aanbestedingstraject vooropgesteld dat dat de klant zo goed mogelijk ondersteund moet worden, dat er meegedacht moet worden met de persoonlijke situatie en dat er gezocht moet worden naar de beste oplossing.

Van belang is ook dat er gekeken wordt naar de gehele situatie rondom de klant en dat wordt samengewerkt met de verschillende organisaties en mantelzorgers die ook betrokken zijn bij de klant.

Welzorg deelt die mening en is zich bewust dat achter alle aanbestedingen, prijzen en contracten mensen in een rolstoel, een scootmobiel, een aangepaste auto of een aangepaste woning zitten en dat deze mensen recht hebben op de beste dienstverlening. Op basis daarvan zijn er afspraken gemaakt over de kwaliteit van de dienstverlening.

Ons aanbod

Meer producten