Vacature Senior Resource & Demand Planner

Senior Resource en Demand Planner Welzorg Wmo Hulpmiddelen vacature

Als Senior Resource & Demand Planner ga je een model opzetten en continue perfectioneren om het demand- en forecast proces in goede banen te leiden. Door jouw model ontstaat er inzicht om te komen tot een optimale, efficiënte capaciteitsplanning voor zowel de korte als de middellange termijn. Je wordt enthousiast van het maken van analyses om vervolgens met de diverse (interne) stakeholders binnen alle lagen van de organisatie gestructureerd aan verbeteringen van het planproces aan de gang te kunnen. Kortom jij bent de specialist die Welzorg moet voorzien van de beste capaciteitsplanning!

Daarnaast werk je met jouw collega’s aan mogelijke verbeteringen binnen de gehele keten. Je bekijkt de werkzaamheden met een overkoepelende efficiency blik, stelt verbeteringen voor en draagt zorg voor de implementatie. Dit alles natuurlijk in nauwe samenwerking met je collega’s in de keten.

Daarnaast ben je als Senior Resource & Demand Planner verantwoordelijk voor:

 • Alles rondom data! Je verzamelt, analyseert en interpreteert data vanuit verschillende bronnen en stakeholders, zoals activity drivers, productiviteiten, capaciteiten, skills;
 • Het ontwikkelen en beheren van de modellen- & simulatie tools;
 • Het opstellen en onderhouden van de forecast per activity driver;
 • Het inzicht verschaffen op continue basis in de benodigde en beschikbare capaciteit en reageren / communiceren op afwijkingen;
 • Het registeren, rapporteren en evalueren van KPI’s;
 • Het leiden en managen van meetings, zoals reguliere forecast – en productiviteitsmeetings; met de diverse stakeholders.

Jouw collega’s

Als Senior Resource & Demand Planner kom je te werken in het Demand & Supply team. Jullie zijn allemaal logistieke specialisten met kennis van voorraad, logistieke stromen en capaciteitsplanning. Samen met het team Product & Configuration, welke gespecialiseerd is in de producten die wij leveren, maak je onderdeel uit van het Supply Chain team. Dit team bestaat ongeveer uit 10 collega’s en laat zich het beste omschrijven als zelfstandig, specialisten en korte communicatielijnen. De tijdsdruk binnen het team is behoorlijk maar toch staat iedereen voor elkaar klaar. Je manager is iemand die jouw coacht, maar inhoudelijk ben jij de specialist.

Wie ben jij?

Als Senior Resource & Demand Planner ben je analytisch zeer sterk. Je bent sterk in het opzetten en doorrekenen van diverse modellen en staat stevig in je schoenen om de diverse stakeholders mee te nemen in de diverse veranderingen en verbetervoorstellen. Je bent stressbestendig waardoor je bijvoorbeeld bij aanbestedingen snel kunt schakelen om te komen tot een optimale capaciteitsplanning. En je weet projecten van het begin tot het einde helemaal succesvol op te zetten. Doordat je de enige Senior Resource & Demand Planner bent binnen de organisatie, zal je ook zelfstandig moeten kunnen werken en deins je niet terug om zelf op zoek te gaan naar relevante informatie.

Verder heb je:

 • Aantoonbaar WO werk- & denkniveau. Bij voorkeur ben je in het bezit van een (bedrijfs)technische / statistische WO-opleiding bijvoorbeeld econometrie. 
 • Je hebt inmiddels ruime ervaring (+5 jaar) opgedaan in capaciteitsberekeningen (FTE’s) en het opzetten van modellen hiervoor.

Wat bieden we jou:

 • Een salaris tussen de € 3300 en € 4750 bruto per maand op basis van 38 uur;
 • Een baan als dé expert op het gebied van capaciteitsplanning en data binnen Welzorg;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen bijvoorbeeld door middel van de uitgebreide Digitale Leeromgeving.

De functie van Senior Resource & Demand Planner bij Louwman Group is binnen een complexe en bewegende organisatie. We zijn op zoek naar collega’s die samen met ons aan de toekomst van de organisatie willen werken.

Wie zijn wij?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt.

Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.
Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

Ben jij de nieuwe Senior Resource & Demand Planner die wij zoeken?

Reageer dan snel via de solliciteer knop. We ontvangen je reactie graag voor 14 augustus. Vanwege de Corona zullen jouw eerste maanden er wellicht wat anders uitzien dan gebruikelijk, maar je bent meer dan welkom!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Cynthia Broeders via 06 – 2572 0525  of met Edith Egdom, HR Adviseur, via 06 – 2161 4618.

Enthousiast?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Business photo created by mindandi – www.freepik.com

Lees meer over: