Herstel na letselschade

Woon- en mobiliteitsoplossingen na letselschade

Herstellen na letselschade? Vanuit een ervaren team specialisten dragen wij zorg voor de woon- en mobiliteitsoplossingen van jouw cliënt.

Herstellen na letselschade

Vanuit het niets staat alles op zijn kop. Na de eerste schok over blijvend letsel en de start van de revalidatie, moet het leven opnieuw ingericht worden. Wat gaat er veranderen, wat wordt weer als vanouds? Hoe ziet de thuissituatie eruit? En kan het beroep weer opgepakt worden? Voor een letselschadeslachtoffer komen alle vragen tegelijk.

Welzorg Letselschade gelooft dat de juiste hulpmiddelen, toegespitst op de specifieke situatie van de cliënt, kunnen bijdragen aan een optimaal herstel. Met een zorgeloos leven voor ogen gaan we op zoek naar oplossingen waarbij de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk kan functioneren. Of het nu gaat om aanpassingen in huis, op het werk of op het gebied van dagelijkse mobiliteit: samen met begeleidende professionals gaan we op zoek naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zodat de cliënt weer kan worden wie hij wil zijn.

Letselschadebureau client Manon

Dankzij mijn rolstoel en aangepaste auto heb ik mijn leven weer terug

Manon Beumer

Klant bij Welzorg Auto op Maat

Specialistische hulp

De zorgen van letselschadeslachtoffers gaan natuurlijk verder dan woon- en mobiliteitsvraagstukken. Zij krijgen tenslotte ook te maken met juristen, ergotherapeuten, casemanagers, arbeidsdeskundigen, schade-experts en verzekeraars.

Omdat de cliënt in deze nieuwe fase van het leven baat heeft bij overzicht en stabiliteit, werkt Welzorg Letselschade efficiënt samen met al deze specialisten – binnen én buiten Welzorg.

Adviesgesprek letselschade
Letselschade specialisten Welzorg

Welzorg Adviesteam: alles in één

Om met maximale afstemming de beste resultaten te behalen, biedt Welzorg Letselschade haar cliënten hulp in de vorm van een adviesteam. Dat bestaat uit:

  • Een Welzorg-adviseur
    Deze adviseur is aanspreekpunt voor enerzijds de cliënt en anderzijds de specialisten. Zo hoeft de cliënt zijn verhaal maar één keer te vertellen, en kan de focus verder op het herstel liggen. De adviseur weet alles van de situatie van de cliënt en onderhoudt contact met zowel Welzorg-specialisten als met bijvoorbeeld verzekeraars, ergotherapeuten en arbeidsdeskundigen.
  • Welzorg-specialisten
    Een team van specialistische adviseurs werkt aan oplossingen aangaande auto, woning, rolstoel, vrije tijd en sport. De hulpmiddelen worden naadloos op elkaar afgestemd. Ook voor deze specialisten is de Welzorg-adviseur het aanspreekpunt. Zo komt alle informatie op één plek samen voor de cliënt.

Blik op de toekomst

Het adviesteam denkt ook vooruit. Want niet alleen de eerste hulpmiddelen, ook het plaatje voor de toekomst moet in kaart worden gebracht. Met tientallen jaren ervaring in de verhuur, verkoop, leasing, beheer en innovatie van hulpmiddelen kan Welzorg Letselschade hier als geen ander over adviseren.

Ook hebben we uitgebreide kennis van regelingen uit de Wmo, UWV, Wlz en ZV.

Letselschade ervaring

Wat heeft Welzorg te bieden?

Letselschade hulpmiddelen shop

Welzorg Shop

Mobiel zijn is de basis voor maximaal herstel, onafhankelijkheid en een actief leven. Welzorg Shop biedt een uitgebreid assortiment aan rolstoelen, handbikes, fietsen, scootmobielen en sporthulpmiddelen. Alle modellen zijn uit te proberen in onze showroom. Onze adviseurs komen voor een passing ook naar de cliënt toe.

Meer over aangepaste auto of bus

Welzorg Auto op Maat

Mobiel blijven met de auto? De ervaren technici van Welzorg Auto op Maat maken het mogelijk. Aanpassingen kunnen gedaan worden aan de eigen auto, maar een aangepaste occasion behoort ook tot de mogelijkheden, evenals private lease of het huren van een Zonnebloemauto. Ook kan de cliënt terecht voor het halen van een aangepast rijbewijs.

Meer over woningaanpassingen

Welzorg Woning op Maat

Welzorg Woning op Maat biedt oplossingen om zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In veel gevallen zijn kleine woningaanpassingen voldoende: denk aan een drempelhulp of antislipvloer. Maar ook het installeren van een traplift of aangepaste badkamer, toilet, keuken of slaapkamer zijn volledig op maat te realiseren.

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend in contact komen met Welzorg Letselschade? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt op werkdagen (9.00 -16.30 uur) ook bellen.