Bodemverlaging bij Welzorg Auto op Maat

Door de bodem van een auto te verlagen, wordt het mogelijk gemaakt om in uw rolstoel achterin een auto of bus plaats te nemen. Vaak is er namelijk niet genoeg ruimte in de standaard auto om met een rolstoel en passagier plaats te nemen. Een bodemverlaging biedt rolstoelgebruikers dus de meest comfortabele manier van vervoer. Er hoeven geen lastige manoeuvres gemaakt te worden om plaats te nemen in de auto. De bodem wordt aan de achterzijde van de auto verlaagd zodat de rolstoelgebruiker via een licht bedienbare oprijplaat naar binnen kan rijden. Welzorg Auto op Maat is gespecialiseerd in diverse autoaanpassingen. Ook voor een bodemverlaging bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Heeft u vragen over bodemverlaging of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Welzorg Auto op Maat.

Dé specialist in bodemverlaging

Een bodemverlaging is een zeer ingrijpende autoaanpassing die veel kennis en expertise vergt. Naast het verlagen van de bodem komt hier nog veel meer bij kijken. Om de auto in en uit te komen, wordt een oprijplaat in het achter compartiment van de auto of bus gemonteerd. De speciaal ontworpen vastzetsystemen in de vloer zorgen ervoor dat de rolstoel stevig op zijn plek blijft staan tijdens de rit. Uiteraard worden ook veiligheidsgordels voor de rolstoelgebruiker gemonteerd conform de zware ISO 10542 norm. Zo verzorgt Welzorg Auto op Maat het totaalpakket voor u wanneer u kiest voor een bodemverlaging.

Oplossingen op maat

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Zo zijn er verschillende interieuropstellingen mogelijk met een verlaagde bodem. De ideale opstelling is onder andere afhankelijk van de grootte van uw auto en van uw rolstoel. Zo kunt u kiezen voor een opstelling met één rolstoel met daarbij één of twee passagiersstoelen achter bestuurder en bijrijder. In de grotere busjes kunnen optioneel ook een of twee passagiersstoelen geplaatst worden.

Bij de door ons ingebouwde aanpassingen blijft de fabrieksgarantie van uw auto behouden. Samen met u, zoeken wij de beste oplossing voor uw situatie. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.