Rolstoelbussen

Bij Welzorg Auto op Maat vind je een breed aanbod rolstoelbussen met én zonder aanpassingen. Verkrijgbaar als occassion of volledig naar wens aan te passen. Bekijk het grootste aanbod van Nederland.

Aangepaste rolstoelbussen

Iedereen met een mobiliteitsbeperking wil natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Echter kan een beperking ervoor zorgen dat je afhankelijk bent van een rolstoel of scootmobiel. Een gezellig dagje erop uit kan al gauw een probleem vormen. De rolstoelbussen van Welzorg Auto op Maat bieden daarom de uitkomst. Hier kun je eenvoudig met een rolstoel in vervoerd worden. Als passagier, maar ook als bestuurder. De rolstoelbus occasions zorgen ervoor dat je weer mobieler bent. Ontdek online de mogelijkheden.

Liever de modellen in het echt bekijken? Wij hebben aangepaste rolstoelbusjes tot busjes die nog volledig aangepast kunnen worden over 70 verschillende showrooms in Nederland staan!

Rolstoelbus occasions

Een greep uit ons aanbod rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Rolstoelbus met handgas

Autoaanpassingen op maat

Al onze rolstoelbussen zijn van praktische toepassingen voorzien, zodat je comfortabel de weg op kunt. Afhankelijk van de afmetingen van de rolstoel is het mogelijk om in een bus 3 tot 5 personen te vervoeren (incl. rolstoelpassagier & bestuurder). Het rijden in een rolstoelbusje kan financiële voordelen hebben met betrekking tot de wegenbelasting (motorrijtuigenbelasting en Belasting Personenauto’s en Motorrijtuigen).

Met de rolstoellift aan de achterzijde zet je de rolstoel eenvoudig in de bus. Dankzij de rolstoelvergrendeling blijft de rolstoel veilig op zijn plek staan. Optioneel kunnen er bij modellen vergrendelingen toegevoegd worden, zodat de bus voor meerdere rolstoelen geschikt is. Je ontvangt altijd een rolstoelbus die volledig aan jouw wensen voldoet. Een standaard ombouw voor een rolstoelbus bestaat uit:

  • Nieuwe vloer met vinyl en binnen- en hemelkleding, inclusief isolatie
  • M1 stoelen met 3-puntsgordel en hoofdsteun
  • Inrijplatform of rolstoellift
  • M1 Rolstoel-vastzet-systeem met 3-puntsgordel volgens ISO 10542

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Rolstoelbus om zelf in te rijden

Kun je nog autorijden en wil je graag volledige vrijheid zonder afhankelijk te zijn van anderen? Kies dan voor een rolstoelbus om zelf in te rijden. Dit is mogelijk door de ruime binnenhoogte in de grotere rolstoelbussen. Deze rolstoelbussen zijn voorzien van verschillende bedieningen waardoor deze volledig zelfstandig met de hand bestuurbaar zijn. Denk daarbij aan een handbedrijfsrem, segment- of ringgas of een zogenaamd gasremschuifsysteem.

Indien je reeds in het bezit bent van een rijbewijs kun je bij Welzorg gewenningslessen volgen om in een rolstoelbus te kunnen rijden. Nog geen rijbewijs? Geen probleem. Bij Welzorg kun je ook een complete rijopleiding volgen.

Rolstoelbus zelf rijden
Garantie autoaanpassingen

Voordelen tweedehands rolstoelbus kopen bij Welzorg

Wanneer je een tweedehands rolstoelbus koopt bij Welzorg Auto op Maat, zoals de Ford Transit of Mercedes Benz Sprinter, profiteer je van vele voordelen. Zo heb je minimaal 6 maanden BOVAG garantie op alle modellen. Bovendien is het mogelijk om bij aanschaf van een rolstoelbus jouw huidige auto in te ruilen.

Daarnaast zit er op alle nieuw aangebrachte aanpassingen twee jaar garantie en een gratis jaarlijkse controle van deze aanpassingen. Zo ga je met een veilig, vertrouwd en zorgeloos gevoel de weg op.

Jouw eigen auto of bus laten aanpassen

Welzorg Auto op Maat kan een rolstoelbus geheel naar wens samenstellen. Je kunt jouw huidige bus volledig laten aanpassen, zodat deze geschikt is om met eeb rolstoel mee de weg op te gaan. Of je kan kiezen voor een occasion uit onze voorraad en deze op maat te laten maken.

Bij alle autoaanpassingen vind je een overzicht van alle mogelijkheden. Zo kun je een gebruikte rolstoelbus met een aantal aanpassingen tot jouw ideale rolstoelbus laten ombouwen. Welzorg Auto op Maat heeft een groot assortiment van aangepaste rolstoelbussen, maar ook nog aanpasbare bussen staan.

bodemverlaging autoaanpassing
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.