Smart steer rolstoelauto

Smart Steer

Met de smart steer kun je met één hand de auto besturen en gebruikmaken van de bedieningsfuncties zoals de richtingaanwijzer.

  • Meer dan 2.000 aan te passen auto’s en aangepaste auto’s naar wens
  • Mogelijk om je eigen auto of bus aan te passen met een smart steer
  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek en offerte
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Wat houdt smart steer precies in?

Een smart steer is een stuurknop, die als extra element op het stuur bevestigd wordt. Dit zorgt ervoor dat je zo de verschillende functies van de bedieningshendel kunt aansturen. Het voordeel is dat je dit met één hand kunt doen, zonder dat je hiervoor naar de linker-of rechterkant van het stuur hoeft te reiken. Op deze manier kun je de meest voorkomende functies die je in het verkeer nodig hebt, moeiteloos bedienen. Deze stuurknop kan zowel op de linkerkant als de rechterkant van het stuur worden aangebracht. Hieronder staan een aantal functies van smart steer verder toegelicht.

Smart steer uitleg in de auto

Hoe kom je aan een smart steer?

auto op maat en aanpassingen

Ik zoek een aanpasbare / aangepaste auto

Je kan kiezen uit ruim 2.000 occasions die we op maat aanpassen. Ook hebben we occasions die al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Ik wil mijn eigen auto laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien of een smart steer in jouw huidige auto mogelijk is.

Auto's geschikt voor smart steer

Kies uit het grootste aanbod van Nederland. De meeste auto's bevatten nog geen aanpassing en zijn volledig op maat te maken, zoals met een smart steer. Kom er hier achter welke aangepaste auto bij jou past.

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Bekende functies smart steer

Private lease aangepaste auto

Richtingaanwijzer auto

Zeker als je in de stad rijdt, maak je onderweg veelvuldig gebruik van je richtingaanwijzer. Maar ook op de snelweg is het van belang dat je deze eenvoudig kunt bedienen. Daarom zit deze functie voor zowel de linker-als de rechter richtingaanwijzer in de stuurknop auto verwerkt. Verder zet je eenvoudig de alarmlichten aan via de smart steer.

Ruitenwisser

Het aanzetten van de ruitenwisser kan, bij heel slecht weer, een eenmalige handeling zijn. Maar als het tijdens de rit afwisselend regent en droog is, moet je de ruitenwissers regelmatig aan- en uitzetten. Met de ruitenwisserbediening op de smart steer is dit een kwestie van één druk op de knop en heb je moeiteloos goed zicht op de weg.

Verlichting

Ook de verlichting van de auto kun je via de smart steer gemakkelijk bedienen. Dit geldt voor zowel het stadslicht als het grote licht. De icoontjes op de smart steer komen volledig overeen met de originele bedieningshendels aan het stuur, zodat je duidelijk weet welke knoppen voor welk type licht bedoeld zijn.

smart steer aangepaste auto

Het gemak van een auto op maat

Met een smart steer kun je met een veilig gevoel de weg op. Het betekent dat je, ook als je door een lichamelijke beperking niet een standaard auto kunt bedienen, toch in je auto kunt blijven rijden. Bij Welzorg Auto op Maat kun je de smart steer in je eigen auto laten inbouwen. Of je kiest voor de aanschaf van een auto waar deze stuurknop al inzit. In dat geval is het mogelijk om de auto via Welzorg Auto op Maat te leasen.

Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Als je een auto wenst met meer aanpassingen dan alleen de smart steer, heeft Welzorg Auto op Maat verschillende oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek je wensen en behoeften, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren. Dat kan gaan over het installeren van een stuurknop, maar ook over de mogelijkheden voor de private lease van een volledig aangepaste auto.

welzorg-occasion-team
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.