Aangepaste auto of bus leasen

Een auto voor de deur is een vorm van vrijheid en mobiliteit die voor iedereen weggelegd zou moeten zijn als het aan Welzorg Auto op Maat ligt. Ons werk staat daarom al ruim 25 jaar in het teken van mobiliteit voor mensen met een lichamelijke beperking. Een aangepaste auto om zelf te kunnen rijden helpt deze mensen hierbij. Helaas wordt het steeds moeilijker om deze (deels) vergoed te krijgen. Met private lease bieden wij daarom iedereen de mogelijkheid om er weer zelfstandig op uit te kunnen gaan, zonder dat u een grote investering hoeft te doen. 

Wat houdt private lease in?

Met private lease van Welzorg Auto op Maat krijgt u voor een vast bedrag per maand een aangepaste auto of bus ter beschikking. U kiest zelf een auto of bus uit de beschikbare merken en modellen. Samen met u inventariseren we welke autoaanpassingen voor u nodig zijn, zodat u veilig de weg op kunt gaan. De totale kosten daarvan worden opgenomen in het leasecontract. Ook het onderhoud, reparaties en schades, wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp zijn bij de prijs inbegrepen. Zo komt u met private lease dus nooit voor financiële verrassingen te staan.

Heeft u interesse in private lease? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Auto leasen in het kort

 1. U kiest een auto naar keuze uit de beschikbare modellen en de daaraan verbonden voorwaarden
 2. Iedere maand betaalt u een vast bedrag voor het gebruik van de auto
 3. Na de afgesproken leaseperiode levert u de auto weer in

Meer informatie over private lease

Wat zit er in het leasecontract?

Bij Welzorg Auto op Maat bieden wij u een compleet pakket zonder onverwachte extra kosten. Standaard inbegrepen zijn:

 • Alle noodzakelijke aanpassingen
 • Reparatie- en onderhoudskosten
 • Wegenbelasting
 • Autoverzekering
 • 24/7 pechhulp
 • Vervangend vervoer
 • Bandenservice
 • Boetevrij opzeggen*

* Boetevrij opzeggen is mogelijk bij overlijden, achteruitgang bij een progressieve aandoening of definitief verlies van inkomen.

Meer informatie over het leasecontract

Uw huidige auto inruilen

Ook is het bij Welzorg Auto op Maat mogelijk om uw huidige (aangepaste) auto in te ruilen. De verkoopprijs kan als aanbetaling worden verrekend op uw leaseovereenkomst. Hierdoor zullen uw maandelijkse kosten lager zijn.

Vergoedingen

Voor het leasen van een aangepaste auto of bus, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit het UWV, gemeente (Wmo) of een andere instantie. Hierdoor kan uw maandelijkse leasebedrag lager uitvallen. Welzorg Auto op Maat biedt daarom hulp bij het aanvragen van financiële ondersteuning. Wij begeleiden en adviseren u in het traject om een vergoeding voor uw aangepaste leaseauto aan te vragen.

Onze medewerkers zullen graag in een persoonlijk gesprek samen met u de mogelijkheden onderzoeken en u bijstaan in het aanvragen en afwikkelen van deze procedures.

Meer informatie over vergoedingen