Auto op Maat

Onbeperkte vrijheid met een functie- of mobiliteitsbeperking? Auto op Maat maakt het mogelijk. Of u nu zelfstandig naar uw werk wilt rijden, op bezoek wilt gaan bij familie of gewoon een weekendje weg wilt; met de oplossingen van Auto op Maat komt u altijd verder. Al meer dan 45 jaar is Auto op Maat de specialist op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking.  De auto die u heeft is met de grootste zorg samengesteld naar uw eigen wens.

Onze ervaren technici kunnen vrijwel ieder merk auto aanpassen. Of dat nu voor uzelf is, uw partner of uw kind. Van instapbeugels en handbedrijfsremmen tot kofferbakliften, draai- en comfortstoelen, aangepaste besturing en extra rembekrachtiging. Kies voor aanpassingen aan uw huidige auto, een aangepaste occasion, private lease of huur een Zonnebloemauto.

Heeft u nog geen rijbewijs? Of wilt u rustig wennen aan uw aangepaste auto? Neem dan rij- of gewenningslessen en behaal een aangepast rijbewijs bij Welzorg Auto op Maat. Ontdek wat het beste bij u past!