Toiletbeugels

Een toiletbeugel biedt ondersteuning bij het gaan zitten en opstaan van het toilet. Ook kunt u de beugel gebruiken als hulpmiddel bij het maken van een transfer. De toiletbeugel wordt ook wel armsteun genoemd en is verkrijgbaar in diverse soorten. Wij van Welzorg Woning op Maat geven u graag advies over welke toiletbeugel het beste bij u past.

 

Toiletbeugel

Een vaste toiletbeugel wordt direct op de muur gemonteerd en bevindt zich altijd in dezelfde horizontale positie. Hierdoor krijgt u extra steun en zekerheid. Bij het gaan zitten of opstaan is het gemakkelijker om de toiletbeugel vast te pakken en vast te houden.


Toiletbeugel opklapbaar

Een opklapbare toiletbeugel behoort ook tot de mogelijkheden die Welzorg Woning op Maat te bieden heeft. Een toiletbeugel die opklapbaar is wordt ook direct op de muur gemonteerd en kan aan één of beide zijden langs het toilet worden neergeklapt. Doordat de toiletbeugel opklapbaar is ontstaat er meer ruimte om u zijwaarts te verplaatsen. In neergeklapte stand kan de toiletbeugel u veel steun geven, doordat u erop kunt leunen en afzetten.


Toiletbeugel opklapbaar met steunpoot

Wilt u graag een toiletbeugel die opklapbaar is? Maar heeft u geen stevige muur waaraan een opklapbare toiletbeugel bevestigd kan worden? Dat is geen probleem. Ook voor een opklapbaar toiletbeugel met steunpoot bent u bij Welzorg Woning op Maat aan het juiste adres. Een toiletbeugel met steunpoot is net zo betrouwbaar als een toiletbeugel die direct aan de muur wordt bevestigd. Het voordeel van de steunpoot van de opklapbare toiletbeugel is dat het meer steun geeft wanneer u met uw volle gewicht op de toiletbeugel hangt.


Toiletbeugelset

Het monteren van een toiletbeugelset is eenvoudig, zonder dat er op het toilet geboord hoeft te worden. De toiletbeugelset biedt stabiliteit bij het opstaan of gaan zitten op het toilet. De set is voorzien van opklapbare armleggers en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Uiteraard is het ook mogelijk om een toiletbeugelset met toiletverhoger te combineren. Op deze manier heeft u optimale ondersteuning voor op het toilet.