Aangepaste auto

Autorijden is niet altijd vanzelfsprekend. Door bijvoorbeeld een lichamelijke beperking. Dit hoeft echter niet te betekenen dat autorijden niet meer mogelijk is. Met een ruime voorraad aan aangepaste auto’s helpt Welzorg u graag verder.

Zodat u weer geniet van uw vrijheid. Dat is waar het om gaat. Vrij zijn en zelfstandigheid. Om een boodschap te doen, om op bezoek te gaan bij familie of vrienden, om naar werk te kunnen. Of om er gewoon op uit te gaan.

Naast het aanbod aan aangepaste auto’s is het uiteraard mogelijk om iedere auto op maat aan te laten passen. Onze ervaren adviseurs en monteurs helpen u bij iedere wens. Van handbedrijfsrem tot het compleet toegankelijk maken van een bus voor een rolstoel of scootmobiel. Met ruim 45 jaar ervaring is er altijd een oplossing te vinden. Bovendien is er regelmatig een vergoeding te krijgen via het UWV of de gemeente (Wmo) om de kosten te verlagen.

Bent u op zoek naar aangepaste auto, maar staat uw gewenste merk of model er niet tussen. Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.