Aangepaste badkamer

Van kleine aanpassing tot compleet aangepaste badkamer

Of het nu gaat om kleine aanpassing aan de douche of een volledig aangepaste badkamer: je bent aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
  • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud van badkamer aanpassingen
  • Spoed aanpassing mogelijk

Badkamer op maat laten aanpassen?

Door je badkamer op maat te laten aanpassen kun je langer zelfstandig thuis blijven wonen. Welzorg is gespecialiseerd in het aanpassen van bestaande ruimtes en maakt ook jouw badkamer graag geheel op maat. Of het nu gaat om een badkamer voor senioren, invaliden, langdurig of tijdelijke zieken: je zit helemaal goed. Denk aan aanpassingen als wandbeugels, een toilet op maat, een badlift, maar ook een complete badkamer op maat behoort tot de mogelijkheden.

Welzorg Woning op Maat heeft ruim 20 jaar ervaring en zorgt ervoor dat jij weer veilig en comfortabel gebruikt kun maken van de badkamer. De aanpassingen kunnen binnen enkele dagen worden gerealiseerd en zijn geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.

Aangepaste badkamer oplossingen

Een aangepaste badkamer, zodat deze ook toegankelijk is wanneer je over mindere stabiliteit beschikt? Of voor jouw rolstoel of rollator? Een aangepaste badkamer ontwikkelen wij altijd op basis van jouw persoonlijke wensen en eisen. Toch zijn er veel voorkomende oplossingen.

wandbeugels keuken

Wandbeugels

Wandbeugels bieden een uitkomst, wanneer je lastig je evenwicht kunt bewaren. Plaats ze bijvoorbeeld in de douchecabine, naast het toilet en bij de wastafel. Zo kun je ondersteund worden bij alle activiteiten in de badkamer. Een wandbeugel is een veilige oplossing en voorkomt dat je onnodig valt.

Kosten douchestoel inklapbaar

Inklapbare douchestoel

Een douchestoel biedt uitkomst wanneer je niet meer langdurig onder de douche kunt staan. Vanuit de douchestoel kun je jezelf zelfstandig blijven wassen. Zo voorkom je onnodige glij- en valpartijen onder de douche. Een inklapbare douchestoel is een veilige keuze en is ook nog een ruimte besparend.

badkameraanpassingen

Badlift

Een badlift biedt uitkomst voor mensen die graag in bad gaan. Soms is in bad stappen niet meer vanzelfsprekend. Door rug-, heup of knieproblemen kan het in en uit bad stappen opeens heel lastig worden. Een badlift biedt dan dé oplossing. Zo kun je weer veilig gebruik maken van je bad.

Een aangepaste badkamer in 3 stappen

Badkamer aanpassing in 3 stappen

1. Een vrijblijvend gesprek
Onze adviseur komt vrijblijvend bij jou langs om jouw wensen en behoeften te bespreken. Welzorg Woning op Maat maakt een scherpe offerte op. We prikken samen een datum om de badkamer aan te passen.

2. Badkamer aanpassen
Door jarenlange ervaring weet Welzorg de aanpassingen binnen enkele dagen te realiseren. Of het nu gaat om een kleine of grote aanpassing. Wij zorgen ervoor dat je weer snel en vooral veilig van jouw badkamer kunt gebruik maken.

3. Oplevering en onderhoud
Welzorg levert de aangepaste badkamer op en samen doorlopen we alle aanpassingen. Door secure montage vereisen de aanpassingen nauwelijks onderhoud. Geniet van jouw badkamer!

Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat

Wmo-vergoeding voor badkamer aanpassing

Soms heb je recht op een vergoeding voor een of meerdere aanpassingen in de badkamer. Dit is onder andere afhankelijk van de aard en zwaarte van de zorg die je nodig hebt. De vergoeding verloopt via Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Welzorg kan zelf niet bepalen of jij recht hebt op een vergoeding voor het aanpassen van je badkamer. Daarom adviseren we om contact op te nemen met je gemeente. Zij kunnen je alles vertellen over een vergoeding en of jij ook recht hebt op een vergoeding voor het aanpassen van de badkamer.

aangepaste badkamer wmo
Badkamer aanpassingen prijs

Geschikt voor vrijwel iedere badkamer

Veilig douchen of in bad zitten. Zelfstandig opfrissen en volledig ontspannen. Dat is het doel. Vrijwel iedere badkamer is geschikt voor aanpassingen.

  • Vaste prijslijst voor levering en installatie voor aanpassingen
  • 1 aanspreekpunt voor uw badkameraanpassingen
  • Van advies tot en met deskundige installatie en onderhoud
  • Kennis van verschillende vergoedingen

Veelgestelde vragen over aangepaste badkamers

  • Hoe lang het aanpassen van een badkamer precies duurt is afhankelijk van wat er precies gebeuren moet. Bij kleine aanpassingen kan je vaak dezelfde dag nog van de badkamer gebruik kunt maken. Een complete badkamer aanpassen kan iets langer duren. Wel streven we er naar om dit binnen enkele dagen te realiseren.

  • Wilt u uw woning laten aanpassen? Woning op Maat adviseert u graag en voert de aanpassingen ook uit. Van simpele aanpassingen, zoals een traplift of drempelhulp tot een compleet aangepaste badkamer en slaapkamer. Ontdek hier alle mogelijkheden of bel met 020 431 3561.