Mobiliteitshulpmiddel huren

Mobiliteitshulpmiddel huren

Met de Welzorg Flex abonnementen huur je tijdelijk een scootmobiel of driewielfiets. Handig voor als je tijdelijk minder mobiel bent of de aanvraag voor een Wmo of pgb wilt overbruggen.

  • Vast all-in bedrag per maand
  • Tweewekelijks opzegbaar na een maand
  • In 5 werkdagen afgeleverd

Een all-in Flex abonnement

Soms heb je maar tijdelijk een mobiliteitshulpmiddel nodig. Bijvoorbeeld vanwege een revalidatie, om een Wmo-aanvraag te overbruggen of gewoon vanwege het mooie weer in de zomermaanden. Dan kun je met een Flex maandabonnement zonder zorgen een scootmobiel of driewielfiets met trapondersteuning huren. Deze staat vaak binnen 5 werkdagen bij je op de stoep.

Het Flex abonnement is een all-in abonnement. Dat betekent voor een vast maandelijks bedrag voor het gebruik, onderhoud, verzekering en (pech)service. Eénmalig betaal je een bedrag voor de bezorging met een rij-instructie aan huis en het ophalen van het mobiliteitshulpmiddel bij beëindiging van het abonnement.

Rij-instructrie scootmobiel en uitleg

Al vanaf één maand te huren

Scootmobiel aanvragen Wmo

Scootmobiel

Zoek je tijdelijk een scootmobiel? Vanwege een revalidatie of om je Wmo-aanvraag te overbruggen? Met ScootFlex huur je een scootmobiel vanaf 1 maand.

Driewielfiets huren met FietsFlex

Driewielfiets

Zoek je tijdelijk een driewielfiets? Om in de zomer lekker op pad te kunnen of om je Wmo-aanvraag te overbruggen? Met ScootFlex huur je een scootmobiel vanaf 1 maand.

Een 8,7 gegeven door FietsFlex klanten

Om de dienstverlening te verbeteren, voert een onafhankelijk onderzoeksbureau jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit. FietsFlex klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7!

Veelgestelde vragen over het Flex abonnement

  • Ja, dit is mogelijk. Een Flex abonnement huur je namelijk vanaf één maand. Na de eerste maand heb je slechts een opzegtermijn van 2 weken. Zo kun je eenvoudig opzeggen, zodra je weet wanneer je Wmo-scootmobiel afgeleverd wordt.

  • Ja, daar is een Flex abonnement geschikt voor. Een revalidatie is heel persoonlijk en kan bij de een langer duren dan de ander. Vraag het abonnement aan en selecteer per welke datum je de scootmobiel of driewielfiets wilt ontvangen. Zo sluit het optimaal aan op de start van jouw revalidatie. Je huurt minimaal één maand. Daarna heb je een opzegtermijn van slechts 2 weken.

  • Ja, dat kan. Ongeacht welke leverancier jouw toekomstige scootmobiel of fiets vanuit de Wmo levert, kun je ter overbrugging bij Welzorg een Flex abonnement afsluiten.

  • We leveren de driewielfiets of scootmobiel af op elk woonadres in Nederland. We leveren ook af op Texel, maar niet op de andere Waddeneilanden.