Klanten vertellen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten met Welzorg? Achter al onze diensten die wij leveren schuilen unieke en persoonlijke klantverhalen.

Zij vertellen in een interview hoe Welzorg bijdraagt aan hun mobiliteit en weer vooruit kijken.

Testimonial Bas van Loosdrecht

Bas van Loosdrecht

Bas wil zijn lichaam laten werken en sport hoort daarbij. Fietsen begon met een aankoppelbike. Via Uniek Sporten Uitleen is hij doorgegroeid naar het handbiken.

Jetze Plat

Jetze Plat

Jetze is meervoudig Paralympisch kampioen handbiken en triathlon en dus topsporter. Voor hem is zijn aangepaste auto net zo belangrijk als zijn handbike en racerolstoel.

Mirjam de Jonge

Mirjam droomt van een wereld waarin iedereen gelijk is, ongeacht de beperking, geaardheid of wat dan ook. Gewoon jezelf kunnen zijn, wie of wat je ook bent.

Joeri Christ

Autisme, slechtziendheid en een genafwijking. Joeri heeft daar dag in dag uit mee te maken. Hij mag o.a. niet zelf fietsen. Een speciale tandem bracht uitkomst.

Xander Welzorg

Xander Adolfs

Xanders zoon Senna heeft een hersenafwijking. Daardoor heeft hij ondersteuning nodig bij het lopen en fietsen. Welzorg hielp hem aan de juiste hulpmiddelen.

Marnix Welzorg

Marnix Brienne

Marnix Brienne heeft sinds 1993 MS. Pas toen de ergotherapeut hem op de mogelijkheid wees, liet hij door Welzorg zijn keuken en badkamer aanpassen.

Ervaring Welzorg Woning op Maat Jacqueline

Jacqueline van den Ring

Door de zorgunit, heeft ze haar privacy en vrijheid weer terug. 'Het is onderdeel van mijn leven geworden, echt een verrijking.'

Ervaring Welzorg Auto op Maat familie Rutten

Familie Rutten

Samen op pad gaan: dat is het belangrijkst. Dankzij hun aangepaste bus gaat Demi (7) gewoon in zijn rolstoel met het gezin mee.

Ervaring Frans Cools met Welzorg

Frans Cools

Frans was zeven maanden niet in het dorp geweest, hij zat soms dagenlang thuis. Met de scootmobiel is zijn leven vrijer geworden.

Fleur Welzorg

Fleur Megens

Fleur is na een hersenbloeding verlamd geraakt. Dit heeft haar niet tegen gehouden om te leren autorijden. Fleur kan niet wachten tot ze haar rijbewijs heeft!

Ervaring Welzorg Wmo Marja de Koning

Marja de Koning

Weer overal zelf naar toe kunnen gaan. Sinds Marja haar elektrische driewieler heeft, kan ze zonder pijn iedere dag op pad.

Ervaring Welzorg Auto op Maat Joy Moonen

Joy Moonen

Een eigen auto geeft vrijheid – óók als je niet zelf kunt rijden. Die vrijheid zorgt ervoor dat Joy (45) haar leven naar eigen wens kan inrichten.