oprijplaten voor rolstoel

Oprijplaten voor rolstoelen

Met een oprijplaat van Welzorg Auto op Maat kun je jouw (elektrische) rolstoel veilig en eenvoudig achterin de aangepaste auto rijden. Het is mogelijk om als passagier mee te rijden of in jouw rolstoel achter het stuur te zitten. De platen hebben een hoog maximum draaggewicht en zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Veilig op pad met oprijplaten voor je rolstoel

Het is natuurlijk van groot belang dat je jouw rolstoel veilig in- en uit kunt rijden. De oprijplaten van Welzorg Auto op Maat zijn voorzien van antislipprofilering. Dit voorkomt wegglijden en zorgt voor voldoende grip tijdens het in- en uitrijden van jouw rolstoel. Ook wanneer het regent en de oprijplaten glad zijn. Daarnaast hebben de oprijplaten een opstaande rand aan weerszijden waardoor de rolstoel niet van de plaat af kan rijden.

Rolstoel oprijplaat auto

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Opvouwbare oprijplaat voor rolstoelen

Opvouwbare oprijgoten

De aluminium oprijplaten zijn gemakkelijk te gebruiken. Doordat de oprijplaten opvouwbaar zijn, kun je deze gemakkelijk in de kofferbak van jouw auto meenemen. Bovendien zijn de platen gemaakt van lichtgewicht aluminium. Hierdoor zijn ze zeer sterk en eenvoudig op te tillen. Heb je een auto of bus met een hoge instap? Dan kun je het beste kiezen voor een langere oprijplaat. De hellingshoek is daardoor kleiner waardoor de oprijplaat minder steil is. Dit maakt het in- en uitrijden eenvoudiger.

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Welzorg Auto op Maat heeft meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Bij Welzorg Auto op Maat kun je terecht voor autoaanpassingen, occasions, leasen en de rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Kies uit het grootste aanbod van Nederland in aan te passen auto's verspreid over 70 vestigingen.

Vergoedingen voor aanpassingen

Heb je een autoaanpassing nodig, zoals oprijplaten voor een rolstoel, voor jouw werk of privé? In beide gevallen kun je aanspraak maken op een vergoeding. Voor werkdoeleinden kan dit bij het UWV, voor privé doeleinden kun je terecht bij het Wmo-loket van jouw gemeente.

Weten hoe het werkt? Bekijk dan alle informatie over vergoedingen voor aangepaste auto’s en autoaanpassingen.

Vergoeding oprijplaten
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis de officiële Welzorg Auto op Maat rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag kosteloos de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.