Over Welzorg

Welzorg is dé specialist in mobiliteitshulpmiddelen, woningaanpassingen, autoaanpassingen en verbeteren van toegankelijkheid. Onze klanten, senioren en mensen met een beperking, staan centraal. Daar doen we het voor!

Meedenken. Meedoen.

Of het nu thuis is, op de weg of tijdens het sporten. Je goed kunnen bewegen geeft vrijheid. En aan die vrijheid? Daar werken we bij Welzorg elke dag aan. Of het nu gaat om hulpmiddelen of aanpassingen aan woning of auto. Met onze passie om mensen te bewegen denken we mee over de mobiliteit van morgen, zodat je gewoon weer mee kunt doen in onze samenleving. Want iedereen verdient de vrijheid zich te kunnen bewegen.

Beperkingen omzetten in mogelijkheden

We leveren (totaal)oplossingen op maat. Passend bij de behoeften en mogelijkheden van de klant. En bij de eisen en wensen van onze opdrachtgevers: gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren, UWV, woningcorporaties en ondernemers. Ons doel is het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van onze klanten. Beperkingen omzetten in mogelijkheden. Wij kunnen klanten en opdrachtgevers hierover als de beste adviseren. We hebben alles onder één dak. Dus ook veel kennis over financiering en wetgeving. Wij maken u wegwijs in het woud van regels en vergoedingen. Welzorg ontzorgt!

Welzorg denkt mee, zodat jij kunt meedoen

Een wereld waar iedereen gelijk is

Het najagen van zijn droom

Welzorg-MVO-Circulair-SROI

MVO: oog voor onze omgeving

Welzorg is een zeer betrokken ondernemer als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen, CO₂-compensatie, circulariteit, duurzaamheid en social return on investment. Hoe betrokken wij precies zijn leest u door te klikken op onderstaande button.

NKHkeurmerk

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Bij de keuze van een hulpmiddel komt veel kijken. Hoe weet je of je met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat? Branchevereniging Firevaned heeft het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen in het leven geroepen. Bedrijven die dit certificaat mogen voeren, voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Vacature Welzorg Servicemonteur Rijk van Nijmegen

Werken bij

Bij Welzorg zijn wij altijd op zoek naar frisse krachten die ons en onze klanten verder kunnen helpen. Of jij nou op zoek bent naar een functie als adviseur, allround monteur of servicemonteur, bij Welzorg staan wij altijd open voor nieuw talent.

Louwman Zorg Groep

Welzorg maakt onderdeel uit van de Louwman Zorg Groep. De Louwman Zorg Groep bestaat uit meerdere B.V. ‘s waaronder Welzorg Nederland BV en Convertium BV. De activiteiten op het gebied van hulpmiddelen voor gemeenten (via de Wmo) zijn ondergebracht binnen Welzorg Nederland B.V.

De businessunits Woning op Maat, Auto op Maat en Particuliere markt maken onderdeel uit van Convertium BV. Deze activiteiten worden uitgevoerd onder de merknamen Welzorg, Welzorg Auto op Maat, Welzorg Woning op Maat of een combinatie daarvan.

Samen zijn we Louwman

Nieuws en ontwikkelingen

Welzorg Nieuws

Louwman divisie Care met Welzorg, RSR en Mango Mobility blinkt uit in Sociaal Ondernemerschap: nu bij 10% van best presterende bedrijven in Nederland

PERSINFORMATIE Den Haag, 23 april 2024 Op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is Koninklijke Louwman Group doorgegroeid naar Trede 3. Hierdoor behoort ook de Louwman …
Welzorg Nieuws

Opening gratis hulpmiddelenpool in Deventer

In de wijk Keizerslanden in Deventer kunnen bewoners nu gratis een driewielfiets of Scoot2Go deelscootmobiel lenen. Om naar de supermarkt te gaan, om vrienden of …
Scoot2Go Middelburg
Welzorg Nieuws

Scoot2Go, de nieuwe deelscootmobiel van Welzorg! 

Mobiliteit voor meer mensen mogelijk maken, dat is het doel van Scoot2Go. Vanaf deze week kunnen bewoners van twee wooncomplexen in Middelburg gebruik maken van …