Rolstoelauto aangepast

Rolstoelauto

Vind een breed aanbod rolstoelauto’s met én zonder aanpassingen. Op voorraad en direct leverbaar. Volledig naar wens aan te passen.

  • Meer dan 2.000 aan te passen auto’s en aangepaste auto’s naar wens
  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek en offerte voor jouw autoaanpassing
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Rolstoelauto’s van Welzorg Auto op Maat

Wanneer je een mobiliteitsbeperking hebt, ben je vaak afhankelijk van een rolstoel. Het kan daardoor voorkomen dat je beperkt raakt in jouw vrijheid. Een dagje erop uit of een familiebezoek wordt gauw een stuk lastiger. Een rolstoelauto van Welzorg Auto op Maat biedt daarom de ideale oplossing. Een rolstoelauto is een auto, zoals een Volkswagen Caddy, die is aangepast voor het vervoer van één rolstoelpassagier. Een transfer van de rolstoel naar een autostoel is dus niet meer nodig. Kijk eens rustig rond en vind de perfecte rolstoelauto die volledig aan jouw wensen voldoet. Je zult zien dat een rolstoelauto je mobieler maakt en veel meer vrijheid biedt.

Liever de modellen in het echt bewonderen? In ruim 70 vestigingen door heel Nederland is het mogelijk een rolstoelauto te bekijken.

Rolstoelauto op maat aanpassen

Een greep uit ons aanbod rolstoelauto's

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Rolstoelauto aanpassingen

Rolstoelauto aanpassingen naar wens

Onze tweedehands rolstoelauto’s zijn van diverse aanpassingen voorzien waardoor je eenvoudig met een rolstoel op pad kunt. De modellen hebben een verlaagde vloer waarmee extra ruimte gecreëerd is. Dankzij de praktische oprijplaten rijd je de rolstoel gemakkelijk via de achterzijde van de auto naar binnen. Met de rolstoelvergrendeling volgens ISO 10542 norm wordt de rolstoel veilig vastgezet. Natuurlijk is iedere rolstoelauto volledig naar wens aan te passen. Een standaard ombouw voor een rolstoelauto, zoals de Renault Kangoo rolstoelauto, bestaat uit:

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Rolstoelauto om zelf in te rijden?

Bij een rolstoelauto occasion is het ook mogelijk om met je rolstoel achter het stuur plaats te nemen. Deze rolstoelauto met automaat transmissie zijn volledig met de hand te besturen, zodat je ook alleen op pad kunt en niet meer afhankelijk bent van anderen. Indien je al in het bezit bent van een rijbewijs, kun je bij Welzorg Auto op Maat gewenningslessen volgen zodat je zelf in een rolstoelauto mag rijden.

Nog geen rijbewijs? Geen probleem. Bij Welzorg kun je ook een rijbewijs halen wanneer je een mobiliteitsbeperking hebt.

Rolstoelauto om zelf te rijden
Garantie op rolstoelauto aanpassingen

Rolstoelauto kopen met garanties

Koop je een rolstoelauto bij Welzorg Auto op Maat, dan krijg je hier standaard 6 maanden BOVAG garantie bij. Ook is het mogelijk om bij de aanschaf jouw huidige auto in te ruilen. Verder is ook twee jaar garantie op nieuw aangebrachte aanpassingen en een gratis jaarlijkse controle van deze aanpassingen inbegrepen. Zo ga je met een veilig, vertrouwd en zorgeloos gevoel de weg op.

  • 2 jaar garantie op nieuwe aanpassingen
  • Gratis jaarlijks controle op de autoaanpassingen
  • Minimaal 6 maanden BOVAG garantie

Eigen auto laten aanpassen

Welzorg Auto op Maat kan een nieuwe auto geheel naar wens samenstellen. Zo kun je een tweedehands rolstoelauto met een aantal aanpassingen tot jouw ideale rolstoelauto laten ombouwen. Maar het is ook een mogelijkheid om jouw huidige auto volledig laten aanpassen zodat je hier zorgeloos mee op pad kunt.

Rolstoelauto of rolstoelbus
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.