Renault Kangoo rolstoelauto

Ben je op zoek naar een ideale invalideauto waarmee je als rolstoelgebruiker comfortabel op pad kunt? Dan is de Renault Kangoo wellicht de juiste keuze voor jou. Bij Welzorg Auto op Maat kunnen we dit model namelijk naar uw wensen aanpassen zodat deze als rolstoelauto gebruikt kan worden. Je hebt bij ons de keuze uit diverse aangepaste occasions, maar wij leveren ook maatwerk voor jouw Renault Kangoo.

Vele autoaanpassingen op maat mogelijk

Bij de Renault Kangoo is een aantal verschillende aanpassingen gedaan om deze zo comfortabel en veilig mogelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Aan de achterzijde van de auto is de bodem verlaagd voor extra binnenruimte waar de rolstoelgebruiker plaats kan nemen. In sommige gevallen kan de bodem extra diep verlaagd worden zodat ook langere rolstoelgebruikers voldoende ruimte hebben. Dit zorgt ervoor dat de rolstoelgebruiker op gelijke ooghoogte zit met de andere passagiers.

Via een opklapbare oprijplaat aan de achterzijde van de Renault Kangoo kan de rolstoel naar binnen worden gereden. Met een vergrendelsysteem kan de rolstoel goed vastgezet worden. Verder is de Kangoo voorzien van extra driepuntsgordel voor de rolstoelgebruiker.

Aangepaste Renault Kangoo

Een greep uit rolstoelauto's

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Renault Kangoo rolstoelbus

Aantal zitplaatsen

De Renault Kangoo rolstoelauto is een model waarbij ook meerdere passagiersstoelen ingebouwd kunnen worden. Naast de rolstoelgebruiker kunnen dus ook andere passagiers mee in de Renault Kangoo. In sommige gevallen kan één van de passagiersstoelen uitgenomen worden. Verder is het ook mogelijk om de occasion uit te voeren met rolstoel- of scootmobiellift. Hiermee kunt u uw (inklapbare) rolstoel of scootmobiel eenvoudig in de achterbak tillen. Als invalide persoon kunt u dan plaatsnemen op één van de reguliere zitplaatsen.

Wil je als graag zelf rijden, maar kun je geen transfer uit je rolstoel maken? Dan past de Renault Master rolstoelbus wellicht bij je.

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Verschillende soorten transmissie en brandstof

Bij Welzorg Auto op Maat vind je diverse Renault rolstoelbussen en -auto’s zoals de Kangoo met verschillende transmissies. U heeft de keuze tussen een automaat en een handgeschakelde versnellingsbak. Ook qua brandstof zijn er verschillende opties. De Renault Kangoo is bij Welzorg Auto op Maat beschikbaar als benzine- of als dieselauto.

Renault Kangoo rolstoelauto
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.