Renault Kangoo rolstoelauto

Bent u op zoek naar een ideale invalideauto waarmee u als rolstoelgebruiker comfortabel op pad kunt? Dan is de Renault Kangoo wellicht de juiste keuze voor u. Bij Welzorg Auto op Maat kunnen we dit model namelijk naar uw wensen aanpassen zodat deze als rolstoelauto gebruikt kan worden. U heeft bij ons de keuze uit diverse aangepaste occasions, maar wij leveren ook maatwerk voor uw Renault Kangoo. Neemt u daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vele autoaanpassingen op maat mogelijk

Bij de Renault Kangoo is een aantal verschillende aanpassingen gedaan om deze zo comfortabel en veilig mogelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Aan de achterzijde van de auto is de bodem verlaagd voor extra binnenruimte waar de rolstoelgebruiker plaats kan nemen. In sommige gevallen kan de bodem extra diep verlaagd worden zodat ook langere rolstoelgebruikers voldoende ruimte hebben. Dit zorgt ervoor dat de rolstoelgebruiker op gelijke ooghoogte zit met de andere passagiers.

Via een opklapbare oprijplaat aan de achterzijde van de Renault Kangoo kan de rolstoel naar binnen worden gereden. Met een vergrendelsysteem kan de rolstoel goed vastgezet worden. Verder is de Kangoo voorzien van extra driepuntsgordel voor de rolstoelgebruiker.

Aantal zitplaatsen

De Renault Kangoo rolstoelauto is een model waarbij ook meerdere passagiersstoelen ingebouwd kunnen worden. Naast de rolstoelgebruiker kunnen dus ook andere passagiers mee in de Renault Kangoo. In sommige gevallen kan één van de passagiersstoelen uitgenomen worden. Verder is het ook mogelijk om de occasion uit te voeren met rolstoel- of scootmobiellift. Hiermee kunt u uw (inklapbare) rolstoel of scootmobiel eenvoudig in de achterbak tillen. Als invalide persoon kunt u dan plaatsnemen op één van de reguliere zitplaatsen.

Mogelijke indelingen van de Renault Kangoo rolstoelauto

Verschillende soorten transmissie en brandstof

Bij Welzorg Auto op Maat vindt u Renault Kangoo occasions met verschillende transmissies. U heeft de keuze tussen een automaat en een handgeschakelde versnellingsbak. Ook qua brandstof zijn er verschillende opties. De Renault Kangoo is bij Welzorg Auto op Maat beschikbaar als benzine- of als dieselauto.

Bekijk in deze video de mogelijkheden van één van onze Renault Kangoo rolstoelauto’s.