Renault Master rolstoelbus

De Renault Master is een ideale bus die tot rolstoelbus omgebouwd kan worden. De grote laadruimte biedt voldoende ruimte om hier een rolstoelplaats in te bouwen. Bij Welzorg Auto op Maat voeren we diverse aanpassingen door om de bus rolstoeltoegankelijk te maken. De Renault Master kan aangepast worden om een rolstoelgebruiker als passagier mee te vervoeren.

Vele autoaanpassingen mogelijk bij de Renault Master

Om de Renault Master toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers, voeren we bij Welzorg Auto op Maat een aantal verschillende autoaanpassingen door. Aan de achterzijde van de Renault rolstoelbus is een plateaulift gemonteerd waarmee de rolstoel naar binnen getransporteerd kan worden. Deze plateaulift is inklapbaar en heeft een inklapbaar platform. Hierdoor wordt het achteruitzicht niet ontnomen tijdens het rijden. De bus heeft achterin een vergrendelsysteem en een 3 puntsveiligheidsgordel. Dit staat garant voor een veilige en comfortabele rit. De hele binnenzijde is geïsoleerd en bekleed en in het plafond zijn extra lampen gemonteerd. Voor het comfort kan een extra airco/verwarming worden ingebouwd. Alle aanpassingen van Welzorg Auto op Maat zijn uiteraard RDW-gekeurd.

Aangepaste Renault Master

Een greep uit rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Renault Master aantal zitplaatsen

Aantal zitplaatsen

Wat het aantal zitplaatsen in de Renault Master betreft, zijn er vele mogelijkheden. Sommige modellen bieden plaats aan één rolstoelgebruiker en hebben meerdere standaard zitplaatsen. Afhankelijk van de grootte van het model, kunnen in de laadruimte bij de rolstoelplaats één of meerdere begeleidersstoelen worden gemonteerd. Of, indien wenselijk, kunnen ook meerdere rolstoelplaatsen in de Renault Master rolstoelbus ingebouwd worden. Voor iedere wens kunnen wij maatwerk leveren. Wil je uitsluitend als passagier in de auto plaatsnemen? Dan kan een Renault Kangoo rolstoelauto ook aan je wensen voldoen.

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.