Renault Master rolstoelbus

De Renault Master is een ideale bus die tot rolstoelbus omgebouwd kan worden. De grote laadruimte biedt voldoende ruimte om hier een rolstoelplaats in te bouwen. Bij Welzorg Auto op Maat voeren we diverse aanpassingen door om de bus rolstoeltoegankelijk te maken. De Renault Master kan aangepast worden om een rolstoelgebruiker als passagier mee te vervoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden van een rolstoelbus? Bekijk ons volledige aanbod rolstoelbussen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vele autoaanpassingen mogelijk bij de Renault Master

Om de Renault Master toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers, voeren we bij Welzorg Auto op Maat een aantal verschillende autoaanpassingen door. Aan de achterzijde van de rolstoelbus is een plateaulift gemonteerd waarmee de rolstoel naar binnen getransporteerd kan worden. Deze plateaulift is inklapbaar en heeft een inklapbaar platform. Hierdoor wordt het achteruitzicht niet ontnomen tijdens het rijden. De bus heeft achterin een vergrendelsysteem en een 3 puntsveiligheidsgordel. Dit staat garant voor een veilige en comfortabele rit. De hele binnenzijde is geïsoleerd en bekleed en in het plafond zijn extra lampen gemonteerd. Voor het comfort kan een extra airco/verwarming worden ingebouwd. Alle aanpassingen van Welzorg Auto op Maat zijn uiteraard RDW-gekeurd.

Aantal zitplaatsen

Wat het aantal zitplaatsen in de Renault Master betreft, zijn er vele mogelijkheden. Sommige modellen bieden plaats aan één rolstoelgebruiker en hebben meerdere standaard zitplaatsen. Afhankelijk van de grootte van het model, kunnen in de laadruimte bij de rolstoelplaats één of meerdere begeleidersstoelen worden gemonteerd. Of, indien wenselijk, kunnen ook meerdere rolstoelplaatsen in de Renault Master rolstoelbus ingebouwd worden. Voor iedere wens kunnen wij maatwerk leveren.

Bekijk één van de Renault Master rolstoelbussen in deze video.