Werken bij Welzorg

Bij Welzorg zetten wij beperkingen om in mogelijkheden. Zo helpen wij senioren en mensen met een beperking hun eigen leven te leiden en volledig mobiel te blijven. Dit doen wij met passie en door echt aandacht te hebben voor de behoeften en wensen van onze klanten. Met een persoonlijke aanpak en hart voor de zaak staan wij elke dag weer klaar voor al onze klanten. Spreekt dit jou ook aan? Bekijk dan snel alle Welzorg vacatures en ontdek de mogelijkheden bij Welzorg!

Wat doen wij?

Welzorg is leverancier van mobiliteitshulpmiddelen zoals rolstoelen, scootmobielen en driewielfietsen en specialist in het aanpassen van woningen en auto’s. Daarnaast adviseren wij bedrijven over het verbeteren van de toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Onze opdrachtgevers bestaan uit o.a. gemeenten (WMO), het UWV, woningcorporaties en ondernemers. Hun inwoners, huurders en klanten staan bij ons centraal. Samen met deze mensen kijken wij welke hulpmiddelen of aanpassingen het leven van de klant makkelijker en comfortabeler maken. Klanten kunnen een hulpmiddel ook zelf aanschaffen of private leasen via Welzorg Shop, direct via de webshop of met persoonlijk advies en een proefrit in onze showroom in Utrecht.

Ook op het gebied van informatie over vergoedingen, bijvoorbeeld via de WMO, het UWV en het PGB kunnen klanten bij Welzorg terecht. Wij staan dus altijd klaar voor onze klanten. In de adviesfase, maar ook bij het leveren van hulpmiddelen, service en reparatie en bij het uitvoeren van aanpassingen aan woning of auto.

Welzorg vacatures

Bij Welzorg zijn wij altijd op zoek naar frisse krachten die ons en onze klanten verder kunnen helpen. Of jij nou op zoek bent naar een functie als adviseur, allround monteur of servicemonteur, bij Welzorg staan wij altijd open voor nieuw talent. Bij Welzorg staan er altijd vacatures open bij ons distributiecentrum & klantenservice in Raamsdonkveer of op één van onze locaties in Nederland. Staat jouw gewenste vacature bij Welzorg er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en misschien nodigen wij jou wel uit voor een gesprek!

Stages en afstuderen

Wil jij graag ervaring opdoen in een organisatie die volop in beweging is en tegelijkertijd echt impact hebben op het leven van mensen? Misschien is een stage bij Welzorg dan wel iets voor jou! Wij kijken graag samen met jou naar een interessante en leerzame stageplek en -opdracht. Of je nu op V(MBO), HBO of WO-niveau studeert, bij Welzorg is altijd ruimte voor stagiair(e)s. Stuur jouw sollicitatie en geef aan waar jij graag stage wilt lopen, dan gaan wij op zoek naar een leuke stageplek bij Welzorg!