Werken bij Welzorg

Wij van Welzorg zetten beperkingen om in mogelijkheden. Zo helpen we senioren en mensen met een beperking hun eigen leven te leiden. Dat doen we met passie. En door echt aandacht te hebben voor de behoeften en vragen van onze klanten en opdrachtgevers. Als dit jou aanspreekt, voel je je bij ons waarschijnlijk snel thuis.

Welzorg is leverancier van mobiliteitshulpmiddelen en specialist in het aanpassen van woningen en auto’s. Daarnaast adviseren we bedrijven over het verbeteren van de toegankelijkheid voor mindervaliden. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren, UWV, woningcorporaties en ondernemers. Hun inwoners, huurders en klanten staan bij ons centraal. Samen met hen kijken we welke hulpmiddelen of aanpassingen het beste bij hen passen. En we maken mensen wegwijs in het woud van vergoedingen (Wmo, UWV, PGB en Zvw). Wij staan altijd klaar voor onze klanten. In de adviesfase, maar ook bij het leveren van hulpmiddelen, service & reparatie en bij het uitvoeren van aanpassingen.

Word je enthousiast van dit verhaal? Wie weet hebben we een passende functie voor je op ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer of op een van onze locaties in het land. Of stuur een open sollicitatie. We horen graag van je.

Stages en afstuderen

Wil je ervaring opdoen in een organisatie die volop in beweging is, laat het ons dan weten. We kijken graag samen met jou of we een interessante plek en/of stageopdracht voor je hebben. Of je nu (V)MBO, HBO of WO doet, er is altijd ruimte voor stagiaires! Stuur een sollicitatie en geef aan waar je stage wilt lopen.