Aangepaste autostoel

Een goede autostoel is essentieel voor je zithouding en gezondheid. Bespreek met Welzorg de mogelijkheden en kom tot een autostoel dat specifiek voor jou op maat gemaakt is.

Hoe kom je aan een aangepaste autostoel?

ASS autostoel-lendensteun

Ik zoek een nieuwe ergonomische autostoel

Zoek je een nieuwe autostoel dat ergonomisch aansluit op jouw lichaam? Wij hanteren de kwaliteitsmerken ASS, Recaro en Scheel voor diverse voertuigen.

draaistoel instaphulp voor scootmobiel

Ik wil mijn eigen autostoel aanpassen

Wil je comfortabeler zitten of heb je moeite gekregen met in- en uitstappen? Dan kunnen wij ook je originele autostoel aanpassen aan jouw wensen.

Ergonomisch aangepaste autostoelen

Een verkeerde houding tijdens het rijden kan diverse klachten veroorzaken. Denk daarbij onder andere aan een slechte bloeddoorstroming in de benen. Maar ook rug-, nek en schouderklachten kunnen optreden bij een verkeerde zithouding in de auto. Bij Welzorg Auto op Maat kun je daarom terecht voor een aangepaste autostoel die perfect aansluit op jouw wensen.

Onze autostoelen worden per centimeter aangepast aan jouw lichaamsbouw. We meten de stand van je schouders, rug, bekken en bovenbenen. Ook wordt rekening gehouden met persoonlijke klachten en zithouding. Verder worden de autostoelen geheel aangepast aan het gewicht van de bestuurder. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

autorijden zonder rugpijn tips

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Ass autostoelen

ASS autostoelen

Het Nederlandse merk ASS kenmerkt zich door stoelen met 14 verschillende ruglengte maten en diverse opties in zijdelingse steun. Door de modulaire opbouw zijn deze geheel op je lichaam af te stellen. Ook bij een scoliose of een artrodese zit.

Recaro autostoelen

Recaro autostoelen

Scheel Autofauteuils produceert al meer dan 50 jaar autostoelen op maat. De Scheel autostoelen zijn duurzaam dankzij de dubbele vergrendeling van het frame. Hierdoor gaan de stoelen een lange tijd mee. Wij passen het geheel op jouw wensen aan.

Scheel autostoelen

Scheel autostoelen

Het Duitse merk Recaro is specialist in ergonomische autostoelen. Deze bieden veel comfort ondersteuning zodat je tijdens het rijden geen nek- of rugklachten krijgt. Mede dankzij de lendensteunen aan de zijkant van de rugleuning en het zitvlak.

Aangepaste autostoel voor scootmobiel

Autostoel aanpassingen

Wil je graag jouw huidige autostoel aanpassen? Bijvoorbeeld om het zitcomfort te vergroten, een betere houding aan te nemen of het in- en uitstappen eenvoudiger te maken? Bij Welzorg zijn er diverse opties mogelijk:

  • Instelbare lumbaalsteun: geeft de onderrug extra steun
  • Verlengde stoelslede: om de stoel verder naar achteren te plaatsen
  • Draaistoel: wanneer in- en uitstappen moeilijk gaat
  • Autostoel verhogen, zitvlak verlengen en hellingshoek aanpassen: extra zitcomfort
  • Rugvorm aanpassingen: extra zitcomfort en betere houding