Aangepaste autostoelen van Welzorg Auto op Maat

Een goede autostoel is van essentieel belang voor uw houding en gezondheid. Een verkeerde houding tijdens het rijden kan diverse klachten veroorzaken. Denk daarbij onder andere aan een slechte bloeddoorstroming in de benen. Maar ook rug-, nek en schouderklachten kunnen optreden bij een verkeerde zithouding in de auto. Bij Welzorg Auto op Maat kunt u daarom terecht voor een aangepaste autostoel die perfect aansluit op uw lichaam en wensen.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor u om samen de ideale autostoel op maat samen te stellen. Onze autostoelen worden per centimeter aangepast aan uw specifieke lichaamsbouw. We meten de stand van uw schouders, rug, bekken en bovenbenen. Ook wordt rekening gehouden met uw persoonlijke klachten en uw zithouding. Verder worden de ergonomische autostoelen geheel aangepast aan het gewicht van de bestuurder. Hierdoor heeft u een autostoel die helemaal op maat voor u samengesteld is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek of kom langs in onze showroom.

Aangepaste autostoelen op maat  Aangepaste autostoelen ASS en Recaro

Aangepaste autostoelen voor lange ritten

Met name bij langere ritten is de kans op klachten groot. Vrachtwagenchauffeurs, buitendienstmedewerkers en bestuurders van bestelwagens lopen hierdoor een groter risico op lichamelijke klachten. Daarom bieden wij ook een breed aanbod ergonomische autostoelen voor in vrachtwagens en bestelwagens.

Heeft u al een autostoel?

Bij Auto op Maat is het ook mogelijk om uw huidige autostoel aan te laten passen. Zo hoeft u in sommige gevallen geen nieuwe stoel aan te schaffen en geniet u evengoed van extra zitcomfort en een betere houding. Onder de opties valt onder andere een instelbare lumbaalsteun. Deze geeft de onderrug extra ondersteuning voor een natuurlijke zithouding. Ook een verlengde stoelslede behoort tot de mogelijkheden. Hiermee kan de stoel volledig naar voren en naar achteren verplaatst worden, in tegenstelling tot een standaard stoelslede. Daardoor is het mogelijk om een optimale instapruimte te creëren. Verder zijn ook de hellingshoek en hoogte van de autostoel aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen. Door de autostoel aan te laten passen worden lichamelijke klachten voorkomen. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.