Toiletverhoger

Toiletverhoger voor veilig en comfortabel toiletbezoek

Neem contact op of ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies bij aanvragen vergoedingen
 • Van advies tot offerte, plaatsing en onderhoud
 • Spoed aanpassing mogelijk

Toiletverhoger

Dagelijks breng je meermaals een bezoek aan het toilet. Daarom is het belangrijk dat een toiletbezoek comfortabel en veilig is. Met een toiletverhoger van Welzorg kun je weer met een veilig en zelfverzekerd gevoel naar het toilet. Je toilet verhogen zorgt ervoor dat het zitten en opstaan weer gemakkelijker wordt. Een toiletverhoger is een losse toiletzitting die op ieder normaal toilet geplaatst kan worden. Het toilet verhogen is eenvoudig doordat de toiletverhoger gemakkelijk te bevestigen en verwijderen is.

Voordelen van een toiletverhoger

verhoogde toiletpot voor iedere ruimte

Stabiel

Het gebruik van een toiletverhoger is zeer veilig. De verhoger wordt op de bestaande toiletbril geplaatst en is volledig stabiel. Je maakt er met een veilig en zelfverzekerd gevoel gebruik van.

toiletbeugels inklapbaar

Makkelijk zitten en opstaan

Een toiletverhoger verhoogt de zithoogte van een toilet tussen de 6 en 10 cm. Onze specialisten kijken welke hoogte het beste voor jou is, zodat je gemakkelijk kunt zitten en opstaan.

Hoge belastbaarheid

Het fijne aan een toiletverhoger is de belastbaarheid tot circa 225 kg. Hierdoor kan vrijwel iedereen er op veilige wijze gebruik van maken.

Verhoogd toiletpot soorten

Eenvoudig monteren

Een toiletverhoger is eenvoudig te monteren op je bestaande toilet. Deze kun je vastzetten met draaiknoppen. Het is ook mogelijk om de montage over te laten aan onze specialisten.

toiletverhoger met armsteunen

Toiletverhoger met of zonder armsteunen

Een toiletverhoger met armsteun behoort ook tot de mogelijkheden. Ideaal voor als je net wat meer steun nodig hebt om veilig van het toilet gebruik te kunnen maken. Ook is het prettig wanneer je je armen nodig hebt om weer op te staan. Het is ook mogelijk om te kiezen voor armsteunen die opklapbaar zijn. Het voordeel hiervan is dat er meer ruimte is als er hulp nodig is van derden bij het gebruik van het toilet.

 

Daarom Welzorg Woning op Maat

Alles onder één dak

Welzorg Woning op Maat is een full-service partij waarbij je terecht kunt voor advies, installatie en onderhoud van woningaanpassingen.

Voorziening onafhankelijk

Wij kijken wat écht bij jouw persoonlijke situatie past en op korte en lange termijn verder helpt. Welzorg is niet afhankelijk van vaste voorzieningen en merken.

Landelijk actief

Welzorg Woning op Maat is actief door het hele land. Onze specialisten zijn dus overal te vinden. Voor zowel gemeenten, particulieren en woningcorporaties.

15-jaar-ervaring

15 jaar expertise

15 jaar expertise in woning-aanpassingen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ook adviseren wij over eventuele vergoedingen binnen de Wmo.

Wmo-vergoeding voor toiletverhoger

In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding voor een of meerdere aanpassingen in huis. Deze vergoeding verloopt via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz). Of je recht hebt op een vergoeding is afhankelijk van de aard en mate van zorg die je nodig hebt. Welzorg Woning op Maat kan niet bepalen of je er recht op hebt. Neem daarom contact op met je gemeente. Zij kunnen je er alles over vertellen.

Automatische toiletverhoger
Team Welzorg woningaanpassingen

Deskundig team van specialisten

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanpassen en installeren van zorg toiletten, hoge toiletpotten en meer varianten, maar ook met het verlenen van nazorg en service hiervoor. Onze eigen specialist komt bij u thuis en geeft u deskundig advies over een toiletverhoger. De behoefte bij een toilet verhogen is voor iedereen anders. De een wil een toiletverhoger met armsteunen, terwijl bij de ander dat misschien niet nodig is. Daarom stellen wij de toiletverhoger altijd af op uw persoonlijke situatie. Er zijn verschillende toiletverhogers mogelijk als handige oplossing voor extra comfort.

 • 20 jaar expertise in toilet aanpassingen
 • Altijd volledig op maat
 • Meer veiligheid en comfort
Marnix Welzorg

Nu alles is aangepast denk ik: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

 

Marnix Brienne

Klant Welzorg Woning op Maat

Veelgestelde vragen over woningaanpassingen

 • Wilt u uw woning laten aanpassen? Woning op Maat adviseert u graag en voert de aanpassingen ook uit. Van simpele aanpassingen, zoals een traplift of drempelhulp tot een compleet aangepaste badkamer en slaapkamer. Ontdek hier alle mogelijkheden of bel met 020 431 3561.

 • In sommige gevallen vergoedt de gemeente (voor een deel) jouw woningaanpassingen. Dit valt onder de zogeheten Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Wil je aanspraak maken op een vergoeding vanuit de Wmo? Neem dan contact op met jouw gemeente.

 • Een zorgunit is een woning die geheel op maat wordt gemaakt. Deze unit is bedoeld voor mensen die langdurig zorg ontvangen van een mantelzorger. Met een zorgunit kan je in je eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en is de zorg altijd dichtbij. Een zorgunit wordt ook wel wmo unit, mantelzorgunit of mobiele woning genoemd.

 • Hoe lang het aanpassen van een badkamer precies duurt is afhankelijk van wat er precies gebeuren moet. Bij kleine aanpassingen kan je vaak dezelfde dag nog van de badkamer gebruik kunt maken. Een complete badkamer aanpassen kan iets langer duren. Wel streven we er naar om dit binnen enkele dagen te realiseren.