Renault rolstoelbus

Renault rolstoelbus

  • Ruim 2.000 aangepaste en aanpasbare occasions, waaronder Renault rolstoelbussen
  • Mogelijk om je eigen bus aan te passen
  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek en offerte
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Vrijheid met een Renault rolstoelbus

Veilig en comfortabel op pad? Bij Welzorg Auto op Maat is er een rolstoelbus die helemaal bij je situatie past. Voor een enkele rit is het een optie om een Renault rolstoelbus te huren. Als je altijd een auto tot je beschikking wilt hebben, is het waardevol om er zelf een aan te schaffen. Een Renault rolstoelbus maakt onderdeel uit van ons wagenpark. Hierin rijdt je niet alleen zelf mee in de rolstoel, maar is er ook nog ruimte voor medepassagiers. Ook is het mogelijk om vanuit je rolstoel achter het stuur plaats te nemen

Renault rolstoelbus met handgas

Een greep uit onze Renault rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Renault rolstoelbus voor passagier

Aanschaf van een Renault rolstoelbus

Een aan je wensen aangepaste Renault rolstoelbus krijg je op verschillende manieren tot je beschikking. Zo kun je een rolstoelbus kopen, maar ook leasen. Hierdoor is niet alleen de rolstoelbus volledig naar je wens. De aanschaf stem je zo ook af op je financiële mogelijkheden. Het voordeel is dat zowel bij een gekochte als een geleasete rolstoelbus, er aanpassingen op maat aangebracht kunnen worden.

Wil je graag zelf als rolstoelgebruiker autorijden? Dan raden we de Renault Master rolstoelbus aan. Ga je uitsluitend mee als passagier? Dan voldoet de Renault Kangoo rolstoelauto.

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Bekende aanpassingen aan een Renault rolstoelbus

Keuring kofferbaklift en rolstoellift

Een rolstoellift

Om het in- en uitrijden met een rolstoel gemakkelijk te maken, maken we een rollstoellift aan de achterzijde van de rolstoelbus vast. Deze kan door middel van een automatische bediening omlaag of omhoog gezet worden. Na het bereiken van de juiste hoogte, rijd je de rolstoel eenvoudig de bus in.

Meer over aangepaste auto of bus

Veilige voorzieningen

Voor optimale veiligheid tijdens de rit zijn diverse voorzieningen mogelijk. Dit is van toepassing als de rolstoelgebruiker tijdens de reis in de rolstoel blijft zitten. Zoals een drie-puntveiligheidsgordel die de rolstoelgebruiker tijdens de rit om heeft. Daarnaast staat de rolstoel stevig vast dankzij het speciale vastzetssysteem.

Rolstoelauto of rolstoelbus

Extra zitplaatsen

Hoeveel zitplaatsen er in de Renault rolstoelbus zijn, hangt af van het model dat je kiest. De meeste modellen hebben de mogelijkheid om het aantal zitplaatsen uit te breiden. Dit is bijvoorbeeld in de vorm van een begeleidersstoel in de laadruimte, bij de rolstoel. Allemaal afhankelijk van jouw wensen.

Renault rolstoelbus kopen of leasen

Wanneer je een rolstoelbus wilt kopen, betaal je in een keer het volledige bedrag van de auto. Zelf zorg je voor de betaling van verzekering, wegenbelasting en onderhoud. Koop je bij ons een occasion en zijn er nog aanpassingen nodig? Dan heb je gratis een jaarlijkse controle op deze aanpassingen. Bij een Renault rolstoelbus leasen, rijd je voor een vast bedrag per maand een aangepaste Renault rolstoelbus. Ook de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp zijn in dit maandbedrag inbegrepen.

Renault rolstoelbus met oprijplaat om mee te rijden
Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Smart steer uitleg in de auto

Persoonlijk advies

Welzorg Auto op Maat heeft meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van veilig rijden in aangepaste rolstoelauto’s. Wil je weten wat voor jouw situatie de beste oplossing is, neem dan contact met ons op. Wij informeren je niet alleen over de kosten van de aanschaf van de rolstoelauto. We adviseren je tevens over de mogelijkheden van de aanpassingen van de Renault rolstoelbus die je op het oog hebt. Vraag onze gratis brochure aan of kom een vrijblijvende proefrit maken. Dankzij onze deskundige adviseurs weet je zeker dat je met de Renault rolstoelbus veilig naar elke bestemming kunt gaan!

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.