Volkswagen Caddy Maxi rolstoelbus

De Volkswagen Caddy Maxi is een zeer geschikt model om als rolstoelauto te gebruiken. We voeren diverse aanpassingen door om de Caddy Maxi rolstoeltoegankelijk te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van een rolstoelauto? Bekijk ons volledige aanbod rolstoelauto’s of neem vrijblijvend contact met ons op.

Diverse autoaanpassingen op maat mogelijk

Bij de Volkswagen Caddy Maxi is een aantal aanpassingen gedaan om deze rolstoeltoegankelijk te maken. In de meeste gevallen is de Volkswagen Caddy Maxi zó ingericht dat de rolstoelgebruiker in de achterzijde van de auto plaatsneemt. De bodem is aan de achterzijde verlaagd voor extra binnenruimte. Via een oprijplateau kan de rolstoel naar binnen worden gereden. Verder is de Volkswagen Caddy Maxi uitgevoerd met rolstoelvastzetsysteem en driepuntsgordel.

Aangepaste Volkswagen Caddy Maxi

Een greep uit Volkswagen rolstoelauto's

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Volkswagen Renault Caddy Maxi rolstoelauto

Aantal zitplaatsen

De Volkswagen Caddy Maxi is een model waarbij de originele achterbank óók te gebruiken is wanneer de rolstoelgebruiker in de auto plaatsneemt. In dat geval heeft de Volkswagen Caddy Maxi vijf standaardzitplaatsen en één rolstoelplaats.

Automaat of handgeschakeld

Bij Welzorg Auto op Maat vind je Volkswagen Caddy Maxi modellen met verschillende transmissies. Je hebt de keuze tussen een automaat en een handgeschakelde versnellingsbak. Indien je meerijdt als passagier, hoeft de transmissie niet veel uit te maken. Rijd je als rolstoelgebruiker zelf, dan is een automatische transmissie aan te raden. Ook raden we vaak dan een Volkswagen rolstoelbus aan, zoals de Volkswagen Transporter.

Aangepaste Volkswagen Caddy Maxi
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.