Volkswagen Caddy Maxi rolstoelauto

De Volkswagen Caddy Maxi is een zeer geschikt model om als rolstoelauto te gebruiken. We voeren diverse aanpassingen door om de Caddy Maxi rolstoeltoegankelijk te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van een rolstoelauto? Bekijk ons volledige aanbod rolstoelauto’s of neem vrijblijvend contact met ons op.

Diverse autoaanpassingen op maat mogelijk

Bij de Volkswagen Caddy Maxi is een aantal aanpassingen gedaan om deze rolstoeltoegankelijk te maken. In de meeste gevallen is de Volkswagen Caddy Maxi zó ingericht dat de rolstoelgebruiker in de achterzijde van de auto plaatsneemt. De bodem is aan de achterzijde verlaagd voor extra binnenruimte. Via een oprijplateau kan de rolstoel naar binnen worden gereden. Verder is de Volkswagen Caddy Maxi uitgevoerd met rolstoelvastzetsysteem en driepuntsgordel.

Aantal zitplaatsen

De Volkswagen Caddy Maxi is een model waarbij de originele achterbank óók te gebruiken is wanneer de rolstoelgebruiker in de auto plaatsneemt. In dat geval heeft de Volkswagen Caddy Maxi vijf standaardzitplaatsen en één rolstoelplaats.

Automaat of handgeschakeld

Bij Welzorg Auto op Maat vindt u Volkswagen Caddy Maxi modellen met verschillende transmissies. U heeft de keuze tussen een automaat en een handgeschakelde versnellingsbak.

In deze video ziet u één van de Volkswagen Caddy Maxi rolstoelauto’s.