Volkswagen Transporter rolstoelbus

De Volkswagen Transporter rolstoelbus is zeer geschikt om aan te passen zodat deze voor een rolstoelgebruiker toegankelijk wordt. Met een comfortabele rolstoelbus zal uw mobiliteit enorm vergroot worden. Zo kunt u weer sneller een dagje erop uit of gezellig bij familie op bezoek gaan.

Bij Welzorg Auto op Maat zijn we gespecialiseerd in het doorvoeren van autoaanpassingen om rolstoelvervoer mogelijk te maken. De Volkswagen Transporter kan aangepast worden om als rolstoelgebruiker zelf mee te kunnen rijden, maar ook om als passagier mee te gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod rolstoelbussen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Autoaanpassingen om als passagier mee te rijden

In de Volkswagen Transporter worden diverse aanpassingen doorgevoerd zodat rolstoelgebruikers comfortabel mee kunnen rijden. De bodem is verlaagd en het dak verhoogd om meer ruimte in de bus te creëren. Aan de achterzijde kan een inklapbare oprijplaat of plateaulift gemonteerd worden waarmee de rolstoel naar binnen getransporteerd kan worden. De Volkswagen Transporter rolstoelbus is voorzien van een stevig bevestigingssysteem zodat de rolstoel goed op zijn plek blijft staan tijdens de rit.

Verder is een 3-puntsveiligheidsgordel toegevoegd voor de rolstoelgebruiker. De binnenzijde is geheel geïsoleerd en netjes bekleed. Afhankelijk van de grootte van de binnenruimte kunnen naast de rolstoelplaats één of meerdere passagiersstoelen ingebouwd worden.