Rolstoelbus met de rolstoel voorin

Volkswagen rolstoelbus

  • Ruim 2.000 aangepaste en aanpasbare occasions, waaronder Volkswagen rolstoelbussen
  • Mogelijk om je eigen bus aan te passen
  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek en offerte
  • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Vrijheid met een eigen VW rolstoelbus

Vrijheid is een van de belangrijkste dingen in het leven, ook wanneer je te maken hebt met een lichamelijke beperking. Daarom heeft Welzorg Auto op Maat. Met deze service pas je een auto of  bus aan de behoeften die je hebt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een rolstoelbus te huren of te leasen. Hierbij is de Volkswagen rolstoelbus een goede keuze. Deze bus biedt alle opties om veilig op weg te gaan. En zo je vrijheid en bestemming tegemoet te rijden. Alleen of met passagiers.

Volkswagen rolstoelbus met handgas

Een greep uit onze Volkswagen rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Volkswagen rolstoelauto voor passagier

Volkswagen rolstoelbussen en -auto's

Volkswagen heeft diverse modellen die bij Welzorg om te bouwen zijn tot een volledige rolstoelbus of rolstoelauto. De meest voorkomende exemplaren zijn de Volkswagen Transporter als rolstoelbus en de Volkswagen Caddy als rolstoelauto.

De Transporter is met name geschikt wanneer je als rolstoelgebruiker zelf achter het stuur wilt plaatsnemen. Indien je geen transfer uit de rolstoel kunt maken, rijd je via de achterkant van de rolstoelbus door tot aan het stuur. Op deze manier hoef je dus niet uit je rolstoel te stappen.

De Caddy (Maxi) is vooral geschikt indien je als passagier wilt meerijden. Je kunt in de rolstoel blijven zitten en bevindt je tussen de eventuele andere passagiers.

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Volkswagen rolstoelbus kopen, leasen of huren

Als rolstoelgebruiker heb je vaak te maken met het gedoe van instappen of het inladen van je stoel wanneer je een auto gebruikt om je te verplaatsen. Met een rolstoelbus van Volkswagen los je dit probleem op. Bovendien zorgt Welzorg Auto op Maat ervoor dat de auto volledig is aangepast aan je behoeften.

Zorgeloos rijden met autoaanpassingen

Volkswagen rolstoelbus kopen

Kies je voor een Volkswagen rolstoelbus kopen, dan is de auto je eigendom. Hierbij staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om ervoor te zorgen dat je een goede keuze maakt. Daarbij hoort uiteraard de mogelijkheid van een proefrit. Op die manier maak je kennis met de Volkswagen rolstoelbus en ervaar je welke aanpassingen je nodig hebt.

Meer over aangepaste auto of bus

Volkswagen rolstoelbus leasen

Een van de voordelen bij een Volkswagen rolstoelbus leasen, is dat alle kosten zijn verrekend in een maandelijks bedrag. Denk daarbij aan wegenbelasting, verzekering en natuurlijk ook de onderhoudskosten. Het verschil tussen huren en leasen is dat je na afloop van het contract de bus kunt kopen of gewoon verder gaat met leasen.

Zonnebloemauto beschikbaarheid

Volkswagen rolstoelbus huren

Wil je er een dag of langer op uit? Via Welzorg kun je ook een Volkswagen rolstoelbus huren. Of een vergelijkbare rolstoelbus. In samenwerking met de Zonnebloem hebben wij diverse rolstoelbussen en -auto's beschikbaar staan over 50 locaties. Reserveer online en huur voor het laagste tarief van Nederland.

Diverse aanpassingen mogelijk

Wanneer je een Volkswagen rolstoelbus wilt kopen, huren of leasen, dan begeleiden wij je door alle mogelijke aanpassingen. Dit kan zijn van een verlaagde bodem, een handgas en bedrijfsrem tot een speciale lift om je rolstoel of scootmobiel te vervoeren.

Het huren, kopen of leasen van een rolstoelbus kan mogelijk met hulp van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of een persoonsgebonden budget (pgb). Advies hierover vind je bij het Wmo-loket van je gemeente.

Heb je een rolstoelbus op het oog? Dan bieden we ook speciale gewenningslessen aan, zodat je zelfverzekerd de weg op kan.

Volkswagen rolstoelbus met oprijplaat om mee te rijden
Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Rolstoelbus familie Rutten

De kwaliteit van Welzorg Auto op Maat

Ons luisterend oor en onze deskundige adviseurs en monteurs zorgen ervoor dat je de juiste rolstoelbus bij ons uitkiest. Op onze website lees je er alles over, maar het is ook mogelijk om onze brochure aan te vragen. Met meer dan 45 jaar ervaring in het aanpassen van auto’s, weet je zeker dat je bij Welzorg aan het juiste adres bent. Daarnaast hebben we meer dan tweeduizend auto’s verspreid over zeventig verschillende vestigingen. We staan dan ook graag vrijblijvend voor je klaar met advies!

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.