Wat is Private Lease?

Met Private Lease van Auto op Maat rijdt u in een nieuwe auto inclusief alle benodigde aanpassingen tegen een vast maandbedrag. Het maandbedrag is inclusief alle vaste kosten zoals; onderhoud, reparaties, banden en een all-risk verzekering.

Private lease is te vergelijken met een abonnement. U betaalt vast een maandbedrag en hoeft geen grote investering vooraf te doen. Aan het einde van de contractperiode levert u de auto gewoon weer in en u hoeft zich geen zorgen te maken of de auto wordt verkocht en voor hoeveel. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Weten of private lease voor u een uitkomst biedt? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag met al uw vragen en wensen.

 

Geen risico en investering
Gedurende het contract betaalt u een vast maandbedrag. Hierin zijn alle kosten inbegrepen zoals het gebruik van de auto, afschrijving, verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, banden, reparatie, en verkoop na de looptijd. U loopt dus geen enkel risico en u hoeft geen grote investering vooraf te doen.

Vast maandbedrag
U betaalt gedurende de looptijd van uw contract altijd een vast maandbedrag. Ook als uw auto een onderhoudsbeurt of reparatie nodig heeft. Zelfs als u schade rijdt verandert uw maandbedrag niet. Bij schade betaalt u alleen het bedrag van uw eigen risico.

Inruilen van uw huidige auto
Ook is het mogelijk uw huidige (aangepaste) auto in te ruilen bij Auto op Maat. Het bedrag van uw in te ruilen auto kunt u gebruiken als aanbetaling op de nieuwe private leaseovereenkomst, zodat uw maandelijkse kosten zullen dalen.

Zekerheid
Met Private Lease hoeft u zich geen zorgen te maken over mobiliteit. U kunt letterlijk gaan en staan waar en wanneer u wilt. Mét de zekerheden die wij u bieden:

  • eerlijke voorwaarden
  • compleet product
  • aanpassen, onderhoud en leasing bij 1 vast aanspreekpunt
  • professioneel en persoonlijk advies door onze adviseurs
  • hulp bij de aanvraag van een PGB of WMO budget

24/7 pechhulp
Heeft u pech of schade? In Nederland of het buitenland? Dan regelen wij dat u weer zo snel mogelijk de weg op kan. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar via. Zij helpen u graag weer op weg.

Hoe werkt Private Lease?
Private Lease is een gemakkelijke vorm van leasen voor de particuliere rijder. U kiest de auto die het best bij u past uit de beschikbare modellen. Binnen het complete leasepakket regelen wij alles en u kunt voor een vast maandbedrag zonder zorgen op weg!

Meer informatie over private lease of persoonlijke hulp nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!