Wat is Private Lease?

Private Lease is een van de oplossingen van Welzorg Auto op Maat. U kunt als particulier een auto bij ons leasen. Met Private Lease van Auto op Maat rijdt u in een nieuwe auto inclusief alle benodigde aanpassingen tegen een vast maandbedrag inclusief alle vaste kosten zoals; onderhoud, reparaties, banden en een all-risk verzekering. Als u de auto na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de auto wordt verkocht en voor hoeveel. U stapt gewoon weer in een nieuwe auto.

Geen risico en investering
U loopt geen enkel risico en u hoeft geen grote investering te doen. Gedurende het contract betaalt u een vast maandbedrag. Hierin zijn alle kosten zoals het gebruik van de auto, afschrijving, verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, banden, reparatie, en verkoop na de looptijd inbegrepen.

Vast maandbedrag
U betaalt gedurende de looptijd van uw contract altijd een vast maandbedrag. Ook als uw auto een onderhoudsbeurt of reparatie nodig heeft. Ook de kosten voor de verzekering blijven hetzelfde, zelfs als u schade rijdt. Bij schade betaalt u alleen het bedrag van uw eigen risico.

Inruilen van uw huidige auto
Ook is het mogelijk uw huidige (aangepaste) auto in te ruilen bij Auto op Maat. Het bedrag van uw in te ruilen auto kunt u gebruiken als aanbetaling op de nieuwe private leaseovereenkomst, zodat uw maandelijkse kosten zullen dalen.

Zekerheid
Met Private Lease hoeft u zich geen zorgen te maken over mobiliteit. U kunt letterlijk gaan en staan waar en wanneer u wilt. Mét de zekerheden die wij u bieden:

  • eerlijke voorwaarden
  • compleet product
  • aanpassen, onderhoud en leasing bij 1 vast aanspreekpunt
  • professioneel advies door onze adviseurs
  • persoonlijke benadering
  • hulp bij de aanvraag van een PGB of WMO budget

24/7 pechhulp
Heeft u pech of schade? In Nederland of het buitenland? Dan regelen wij dat u weer zo snel mogelijk de weg op kan. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar via. Zij helpen u graag weer op weg.

Hoe werkt Private Lease?
Private Lease is een gemakkelijke vorm van leasen voor de particuliere rijder. U kiest de auto die het best bij u past uit de beschikbare modellen. Binnen het complete leasepakket regelen wij alles en u kunt voor een vast maandbedrag zonder zorgen op weg!