Zitvlak van de autostoel verlengen

Zitvlak autostoel verlengen

Ervaart u klachten tijdens het autorijden, zoals een lage en/of middenrugpijn? Dan is de autostoel niet voldoende naar het lichaam gevormd. Door het zitvlak van uw autostoel te verlengen, neemt u een optimalere zithouding aan. Een ergonomische zithouding, waardoor veel klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Zitvlak autostoel verlengen zorgt voor een betere zithouding

Auto met een verlengde zitvlak

Autorijden moet een ontspannen bezigheid zijn. Niet alleen tijdens lange ritten, maar ook als u even snel een boodschap moet doen in de buurt. Als u merkt dat u aanhoudend rugklachten na of tijdens het autorijden heeft, is het wellicht tijd om na te gaan denken over een aangepaste autostoel.

Het zitvlak van uw autostoel verlengen is dan bijvoorbeeld een goede keuze. Het zorgt voor een ergonomische zithouding in de auto, doordat de positie en buiging van de benen verbeterd wordt.

Een autostoel op maat

Tijdens het autorijden zit u voor langere tijd in dezelfde houding. Dat kan niet alleen voor lage rugpijn zorgen, ook de bloeddoorstroming in benen kan erdoor beïnvloed worden. Daarnaast is het in sommige gevallen de oorzaak van nek- en schouderklachten. Dat ontneemt u niet alleen het rijplezier, het is misschien ook wel een reden om de auto te laten staan. U onderneemt daarom minder dan u eigenlijk zou willen.

Om te voorkomen dat uw mobiliteit wordt beperkt omdat u niet prettig in de auto zit, is er een oplossing in de vorm van een autostoel op maat. En dat betekent dat de autostoel ook helemaal afgestemd wordt op uw lichaamslengte en persoonlijke zithouding.

Verlengd zitvlak met een verlengde stoelslede

Zithouding in de auto

Een verkeerde zithouding

Veel mensen hebben een verkeerde zithouding in de auto doordat hun knieholtes te ver van het zitvlak verwijderd zijn. Dit beïnvloedt de zithouding in negatieve zin doordat het hele lichaam in een verkeerde positie terechtkomt. Voor een goede zithouding is het noodzakelijk dat de benen goed ondersteund worden en dat de knieholtes goed aansluiten op het zitvlak van de autostoel.

Verbeter uw zithouding met een verlengd zitvlak

Door het zitvlak van uw autostoel te verlengen, hebben uw benen volledige raakvlakken met de autostoel. Uw benen hebben een betere ondersteuning waardoor ook uw rug in een betere houding komt te staan tijdens het rijden. Behalve dat we de zitting van de autostoel kunnen verlengen, kunnen we de stoel ook op een verlengde stoelslede plaatsen. Dit maakt het in- en uitstappen gemakkelijker.

Autostoel aangepast bij Welzorg

Uw huidige autostoel laten aanpassen

Bij Welzorg Auto op Maat kunt u terecht voor het aanpassen van uw huidige autostoel. Op basis van uw lengte en gewicht, wordt de autostoel volledig op uw lichaam aangepast. Zo bent u verzekerd van een autostoel die volledig op uw wensen aansluit.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een aangepaste autostoel.

De beste kwaliteit ergonomische autostoelen

De aangepaste stoelen zijn afkomstig van verschillende fabrikanten. De merken die wij leveren zijn ASS Autostoelen, Scheel Autofauteuils en Recaro. Zij leveren hoogwaardige kwaliteit autostoelen. U kunt er dus vanuit gaan dat u niet alleen een ergonomische zithouding heeft die volledig op uw lichaam is afgesteld.

De stoelen zijn ook veilig en gaan lang mee. Ieder merk heeft zijn eigen specialiteiten. Daardoor bieden wij u voor iedere persoonlijke situatie de juiste zitting van de autostoel verlengen te bieden.

Ergonomische autostoelen met verlengd zitvlak