Rolstoellift of kofferbaklift laten maken?

Als passagier of bestuurder een rolstoel of scootmobiel meenemen in de auto?

 • Ruim 2.000 aangepaste en aanpasbare auto’s, geschikt voor een rolstoellift of kofferbaklift
 • Mogelijk om je eigen auto aan te passen
 • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek en offerte
 • Je kunt terecht in ruim 70 vestigingen

Kofferbakliften en rolstoelliften

Heb jij een rolstoel of scootmobiel? Dan is het fijn als je deze mee kunt nemen in jouw auto. Je hebt verschillende soorten kofferbakliften en rolstoelliften waarmee je jouw rolstoel of scootmobiel eenvoudig in je auto transporteert. Zo wordt je niet beperkt in jouw mobiliteit en kun je overal gebruikmaken van jouw rolstoel of scootmobiel. Naast liften voor jouw auto, hebben we ook diverse oprijplaten voor jouw rolstoel of scootmobiel. Kijk ook eens op onze pagina met alle autoaanpassingen voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden.

Keuring kofferbaklift en rolstoellift

Hoe kom je aan een kofferbaklift of rolstoellift?

auto op maat en aanpassingen

Ik zoek een aanpasbare / aangepaste auto

Je kan kiezen uit ruim 2.000 occasions die we op maat aanpassen. Ook hebben we occasions die al aangepast zijn.

Meer over aangepaste auto of bus

Ik wil mijn eigen auto laten aanpassen

Door je kenteken in te voeren kun je direct zien welke aanpassingen aan jouw auto mogelijk zijn.

Auto's en bussen geschikt voor de kofferbaklift

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

kofferbaklift om rolstoel te tillen

Kofferbaklift voor zware hulpmiddelen

Met een kofferbaklift kan je jouw rolstoel of scootmobiel in je auto hijsen. Dit type lift is voorzien van een hals met een hijskabel. Door een hijspunt aan jouw rolstoel of scootmobiel te bevestigen kan je deze eenvoudig in jouw kofferbak hijsen. De kofferbaklift voor zware hulpmiddelen is ideaal in combinatie met een aangepaste rolstoelauto.

Het hijspunt wordt op een dusdanige manier gemonteerd zodat jouw rolstoel of scootmobiel perfect in balans hangt tijdens het hijsen. Eenmaal op de juiste hoogte, plaatst je jouw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in de kofferbak. De kofferbakliften zijn allen voorzien van elektrische hoog-laag bediening. Het is ook mogelijk om te kiezen voor elektrisch draaien, tegen meerprijs.

Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Liever een aangepaste auto leasen?

Met private lease via Welzorg Auto op Maat rijd je voordelig in een nieuwe aangepaste auto of rolstoelgeschikte bus.

 • Vast maandbedrag zonder verrassingen
 • Inclusief autoaanpassingen
 • Inclusief hulp bij het aanvragen van vergoedingen bij instanties
autoaanpassing leasen
Rolstoellift met rolstoel in de bus

Kofferbaklift voor lichte hulpmiddelen

Een kofferbaklift om enkel een lichte hulpmiddel zoals een rolstoel te liften, is ideaal in combinatie met een aangepaste personenauto.

Ook deze lift is voorzien van een hals met een hijskabel. Door een hijspunt aan jouw rolstoel te bevestigen kan je deze eenvoudig in jouw kofferbak hijsen. Wanneer jouw rolstoel op de juiste hoogte hangt, plaats je het eenvoudig in de kofferbak. Leg een mat over de achterbumper van de auto voor volledige bescherming aan jouw auto én hulpmiddel.

Veelgestelde vragen

 • Een kofferbaklift wordt in de kofferbak gemonteerd waarbij uw rolstoel of scootmobiel in de auto gehesen wordt. Met een rolstoellift wordt u in de auto getild terwijl u in uw rolstoel of scootmobiel zit.

 • De kofferbakliften zijn verkrijgbaar vanaf €1575,– Incl. BTW en montage. Voor de specificaties kunt u contact opnemen met Welzorg auto op Maat.

 • Ja, het is volgens de Arbowet verplicht om minimaal één keer per jaar uw rolstoellift te keuren. Met een door LPK goedgekeurde rolstoellift bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare rolstoellift in uw auto.

 • De rolstoelliften zijn verkrijgbaar vanaf €3.885,– Incl. BTW en montage. Voor de specificaties kunt u contact opnemen met Welzorg auto op Maat.

Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.