Trapliften, plafondliften en ander zorgliften

De trap is niet gemaakt voor mensen met een beperking of in een rolstoel. Als traplopen niet meer (goed) lukt, dan kan een traplift in of aan uw huis de uitkomst bieden. De traplift is een ideaal hulpmiddel waarmee u zelfstandig dingen kunt blijven doen en daarbij veel minder hulp van derden nodig hebt. Naast trapliften bent u bij Welzorg Woning op Maat ook voor plafondliften en andere zorgliften zoals bijvoorbeeld een badlift aan het juiste adres.

Voor elke situatie een lift

Bij Welzorg Woning op Maat bieden we diverse soorten trapliften aan. Een traplift bestaat uit een stoel dat voorzien is van een motor. Deze wordt op een speciale rail aan de zijkant van de trap gemonteerd. Hierdoor kunt u met de stoel eenvoudig naar boven en beneden over de rail bewegen. Zit u in een rolstoel? Geen probleem. Ook hebben we speciale trapliften met een platform waar u eenvoudig met uw rolstoel op kunt rijden. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor speciale trapliften voor kinderen of voor mensen die blind/slechtziend zijn.

Handicare trapliften

Welzorg Woning op Maat is erkend dealer van Handicare trapliften. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van deze trapliften. De Handicare trapliften hebben een erg goede prijs kwaliteit verhouding en kunnen in veel situaties geleverd en geinstalleerd worden. Door onze ruime ervaring kunnen wij u de garantie geven dat de Handicare traplift uiterst betrouwbaar is. Honderden klanten van Welzorg Woning op Maat blijven binnenshuis met deze traplift op een hele goede wijze mobiel. Dit is een uitstekende keuze voor de gebruiker die zich richt op een kwalitatief goed product en tegelijkertijd de prijs niet uit het oog verliest.

ThyssenKrupp trapliften

De ervaring van Welzorg Woning op Maat met trapliften van het merk ThyssenKrupp is zeer goed te noemen. Onze trapliftmonteurs die speciaal zijn opgeleid om de trapliften van ThyssenKrupp te mogen installeren en gebruiksklaar op te leveren zijn allen enthousiast over dit product. Niet geheel zonder reden; deze traplift is van hoge kwaliteit en de ideale oplossing bij weinig ruimte. Wanneer we een traplift aan de spilzijde ofwel de binnenbocht van de trap moeten plaatsen, dan kunnen onze trapliftmonteurs met de trapliften van ThyssenKrupp uitstekend uit de voeten. Wij adviseren trapliften van ThyssenKrupp aan gebruikers die hoge eisen stellen aan hun traplift.