Meer flexibiliteit met de Zonnebloemauto

In verband met de coronamaatregelen is het aanvragen van een vrijwillige chauffeur tijdelijk niet mogelijk.

Wanneer u als rolstoel- of scootmobiel gebruiker op familiebezoek wilt gaan of er een dag op uit wilt trekken, komt een rolstoelauto goed van pas. Het bezit daarvan is echter niet vanzelfsprekend.

Het huren van een Zonnebloemauto biedt dan een ideale en betaalbare oplossing. Een Zonnebloemauto is een aangepaste auto, speciaal voor rolstoelvervoer. Dankzij de samenwerking tussen Welzorg en De Zonnebloem kunt u bij ons een rolstoelauto of -bus huren.

Daarnaast biedt de Zonnebloemauto plaats aan 3 tot 6 andere personen. Dit maakt het mogelijk om met meerdere mensen in alle vrijheid, flexibel, betrouwbaar en betaalbaar een dagje op pad kunt gaan.

Eerste reservering? Vraag een Zonnebloempas aan

Reserveert u voor de eerste keer een Zonnebloemauto? Vergeet dan niet om een Zonnebloempas aan te vragen. De pas moet op naam van de rolstoel- of scootmobielgebruiker komen te staan. Hiervoor betaalt u éénmalig €10,- waarna u onbeperkt gebruikmaakt van de pas. De Zonnebloempas kunt u hier aanvragen.

 

  • Prijswijziging Zonnebloemauto

    Per 1 januari 2022 gaat de huurprijs van de Zonnebloemauto omhoog van € 40 naar € 45 per dag. De afkoopsom gaat van € 6 naar € 10 per dag. De eerste prijsverhoging sinds de introductie van de Zonnebloemauto in 2014 is noodzakelijk door de gestegen kosten voor onder andere onderhoud.