Mercedes-Benz Sprinter rolstoelbus

De Mercedes-Benz Sprinter is een zeer geschikt model om als rolstoelbus te gebruiken. Bij Welzorg Auto op Maat voeren we diverse aanpassingen door om de Sprinter rolstoeltoegankelijk te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van een rolstoelbus? Bekijk ons volledige aanbod rolstoelbussen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Diverse autoaanpassingen op maat

Om de Mercedes-Benz Sprinter toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers, is een aantal aanpassingen gedaan. Aan de achterzijde van de rolstoelbus is een plateaulift gemonteerd waarmee de rolstoel in de bus gereden kan worden. Deze is inklapbaar en heeft een dubbel vouwend platform waardoor het achteruitzicht niet ontnomen wordt. De bus is voorzien van een rolstoelvastzetsysteem en een 3-puntsveiligheidsgordel. De hele binnenzijde is geïsoleerd en bekleed en voor het comfort kan een extra airco/verwarming worden ingebouwd. Alle aanpassingen van Welzorg Auto op Maat zijn uiteraard RDW-gekeurd.

Naast bovengenoemde punten biedt Welzorg Auto op Maat ook diverse autoaanpassingen zodat u als rolstoelgebruiker zelf in een rolstoelbus kunt rijden. Denk daarbij aan handgas en -rem, joystickbesturing of hand-gas schijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Aantal zitplaatsen

De Mercedes-Benz Sprinter biedt plaats aan één rolstoelgebruiker en heeft meerdere standaard zitplaatsen. Afhankelijk van de grootte van het model, kan in de laadruimte bij de rolstoelgebruiker een extra begeleidersstoel (en) worden gemonteerd. Of indien wenselijk kunnen ook meerdere rolstoelplaatsen in de Mercedes-Benz Sprinter rolstoelbus geplaatst worden.

Automaat of handgeschakeld

Bij Welzorg Auto op Maat vindt u Mercedes-Benz Sprinter rolstoelbussen met verschillende transmissies. U kunt kiezen voor een automaat, maar ook voor een handgeschakelde versnellingsbak als u dat prettig vindt.

Bekijk de mogelijkheden van één van onze Mercedes-Benz Sprinter rolstoelbussen in deze video.

Veel gestelde vragen

Zijn er ook autoaanpassingen mogelijk op mijn huidige Mercedes-Benz Sprinter?

Ja, bij Welzorg Auto op Maat kunt u ook terecht voor autoaanpassingen aan uw eigen auto.

Hoeveel garantie zit er op een tweedehands Mercedes-Benz rolstoelbus?

U heeft altijd minimaal 6 maanden BOVAG garantie op onze occasions.

Kan ik bij Welzorg Auto op Maat een Mercedes-Benz Sprinter rolstoelbus kopen?

Ja, de Mercedes-Benz Sprinter valt binnen het aanbod van Welzorg Auto op Maat. Op onze aanbodpagina kunt u zien of dit model op voorraad is.