Ford Transit rolstoelbus

De Ford Transit is een zeer geschikt model om als rolstoelbus te gebruiken. Dankzij de grote laadruimte is dit model ruim genoeg om een rolstoel of scootmobiel mee te vervoeren. Bij Welzorg Auto op Maat voeren we diverse aanpassingen door om de bus rolstoeltoegankelijk te maken. De Ford Transit is te gebruiken om rolstoelgebruikers als passagier comfortabel en veilig mee te vervoeren.

Autoaanpassingen op maat Ford Transit

Om de Ford Transit toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers, kan een aantal verschillende autoaanpassingen doorgevoerd worden. Aan de achterzijde van de rolstoelbus is een lift gemonteerd waarmee de rolstoel op een plateau in de bus getransporteerd kan worden. Deze plateaulift is inklapbaar en heeft een dubbel vouwend platform. Hierdoor wordt het achteruitzicht niet ontnomen tijdens het rijden. De bus heeft achterin een rolstoel vastzetsysteem en een 3 puntsveiligheidsgordel voor een veilige en comfortabele rit. De hele binnenzijde is geïsoleerd en bekleed en in het plafond zijn extra lampen gemonteerd. Voor het comfort kan een extra airco/verwarming worden ingebouwd. Daarnaast kan de Ford Transit ook aangepast worden zodat je als rolstoelgebruiker zelf kunt rijden. Benieuwd naar de mogelijkheden van een rolstoelbus? Bekijk ons volledige aanbod rolstoelbussen of neem vrijblijvend contact met ons op. Alle aanpassingen van Welzorg Auto op Maat zijn uiteraard RDW-gekeurd.

Ford Transit op maat

Een greep uit rolstoelbussen

Aangepast

Het label ‘aangepast’ houdt in dat de getoonde auto over één of meerdere autoaanpassingen beschikt. Welke aanpassingen dat precies zijn lees je op de pagina van de auto. Het getoonde tarief is inclusief de aanpassing(en).

Aanpasbaar

Het label ‘aanpasbaar’ houdt in dat de getoonde auto nog niet over aanpassingen beschikt. Je kunt dus zelf de aanpassingen kiezen, waardoor de auto perfect bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen hier graag bij.

Daarnaast is aanbod van aanpasbare auto’s erg groot, zo kun je altijd een geschikte auto vinden bij Welzorg Auto op Maat!

Zelf rijden

Naast bovengenoemde aanpassingen biedt Welzorg Auto op Maat ook diverse mogelijkheden zodat u als rolstoelgebruiker zelf in een rolstoelbus kunt rijden. Denk daarbij aan handgas en -rem, joystickbesturing of gas/remschuif. Om zelfstandig in een Ford Transit rolstoelbus te kunnen rijden, heeft u wel een aangepast rijbewijs nodig. Via onze rijschool kunnen wij u ook rij- of gewenningslessen geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Rolstoelbus Ford Transit

Daarom Welzorg Auto op Maat

45-jaar-expertise

45 jaar expertise

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in maatwerk oplossingen voor aangepaste auto's.

Gratis passing en proefrit

Gratis passing en proefrit

Een aangepaste auto is volledig maatwerk. Daarom ontvang je altijd een gratis passing en proefrit.

Alles onder 1 dak

Alles onder één dak

Je kunt terecht voor auto aanpassingen, occasions, private lease en onze rijschool.

Vrijblijvend en deskundig advies

Ruim 2.000 auto's

Het grootste aanbod van Nederland in aangepaste en aanpasbare auto's verspreid over 70 vestigingen.

Jetze Plat ambassadeur Welzorg

Een aangepaste auto geeft mij alle vrijheid om mijn topsport te kunnen blijven beoefenen, ik kan overal naar toe.

Jetze Plat

Drievoudig winnaar Olympische Spelen

Aantal zitplaatsen Ford Transit

Aantal zitplaatsen Ford Transit

De Ford Transit biedt plaats aan één rolstoelgebruiker en heeft meerdere standaard zitplaatsen. Afhankelijk van de grootte van het model, kunnen in de laadruimte bij de rolstoelplaats één of meerdere begeleidersstoelen worden gemonteerd. Of, indien wenselijk, kunnen ook meerdere rolstoelplaatsen in de Ford Transit rolstoelbus ingebouwd worden.

Automaat of handgeschakeld

Bij Welzorg Auto op Maat vindt u occasions met verschillende transmissies. U kunt kiezen voor een automaat, maar ook voor een handgeschakelde versnellingsbak als u dat prettig vindt.

Ford Transit rolstoelbus
Gratis rolstoel autosticker

Gratis rolstoel-autosticker

Je kunt nu geheel gratis officiële Welzorg rolstoel-autostickers aanvragen.

Auto op maat brochure

Gratis brochure

Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze auto’s en aanpassingen.