Servicemonteur Welzorg Rotterdam

Welzorg Nederland B.V. is voor het rayon Rotterdam (standplaats  Delfgauw) op zoek naar een:

Servicemonteur

Heb jij techniek echt ” in de vingers”, heb jij een passie om mensen te helpen en een groot oplossend vermogen? Dan is dit de baan voor jou!

WIE ZIJN WIJ?

Welzorg Nederland B.V. is onderdeel van de Louwman Group. Bij Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman! Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt. Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.
Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

WAT DOET EEN SERVICEMONTEUR BIJ ONS?

Onze Servicemonteurs in de buitendienst zijn altijd met een eigen bedrijfsbus onderweg om onze klanten ter plaatse te helpen. Zij repareren het hulpmiddel zodanig dat onze klant weer verder kan. Het gaat om hulpmiddelen als elektrische rolstoelen en scootmobielen voor mensen met een (tijdelijke) beperking. De service-oproepen ontvang je van de centrale planning. Als Servicemonteur neem je periodiek deel aan de storingsdienst. Wat betekent dat je in de avonden en in het weekend oproepbaar bent voor storingen.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die net als alle medewerkers binnen Louwman Group de vier kernwaarden die voor Louwman van wezenlijk belang zijn en aangeven waar wij als familiebedrijf voor staan, centraal hebben staan; onze drive om klanten de best passende mobiliteit te bieden, ons commitment om te blijven verbeteren, ons verantwoordelijkheidsgevoel en ons geloof in de kracht van duurzame relaties en hechte samenwerking. Deze kernwaarden verbinden, geven richting aan onze keuzes en bepalen ons dagelijks gedrag. 

Aanvullend heb je affiniteit met onze doelgroep Je bent inlevend, communicatief vaardig en het sleutelen is je passie. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij jou voorop.  Je bent gewend om te werken met computers en te diagnosticeren. Je bent flexibel én planmatig. De functie vereist kennis op Mbo-niveau 4 (bijvoorbeeld richting Electro- of Motorvoertuigentechniek), bij voorkeur aangevuld met een interne monteursopleiding op het gebied van mobiliteitshulpmiddelen en werkervaring in een technische serviceomgeving.  Aangezien je een bedrijfsbus tot je beschikking krijgt dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

WIJ BIEDEN

  • Een leuk en professioneel team 
  • Een prachtige functie in een complexe en bewegende organisatie met een rijke geschiedenis.
  • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de Group, bijvoorbeeld door deel te nemen in ons Talent Development Programma.
  • Collectieve pensioen- en ziektekostenregeling.

ENTHOUSIAST?

Wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Lees meer over: