Reconditioneren & Remanufacturing

Je bent op zoek naar een leverancier die flexibel handelt en een snelle en adequate dienstverlening blijvend borgt, ondanks schaarste als het gaat om grondstoffen, transport en de arbeidsmarkt.

In deze blog lees je welke maatregelen wij hebben getroffen waardoor deze actuele risico’s minder invloed hebben op de uitvoering van jouw opdracht.

Snelle en adequate dienstverlening voor onze klanten blijvend borgen, ondanks schaarste als het gaat om grondstoffen, transport en de arbeidsmarkt. Dat is wat nu belangrijk is en daar doen we bij Welzorg alles aan. Wij hebben meerdere maatregelen getroffen waardoor deze actuele risico’s minder invloed hebben op de uitvoering van jouw opdracht. Twee maatregelen lichten we graag aan je toe.

Reconditioneren

Door de ‘modulaire opbouw’ van de middelen die wij landelijk inzetten, zijn onderdelen op zoveel mogelijk andere middelen inzetbaar.

Alle middelen die wij innemen, worden door onze medewerkers in Raamsdonksveer standaard volledig gestript. Elk onderdeel wordt gereconditioneerd en op voorraad gelegd. Hierdoor kunnen wij putten uit een grote hoeveelheid onderdelen en zijn we in mindere mate afhankelijk van toeleveranciers.

Remanufacturing

Schaarse onderdelen die niet als vanzelfsprekend her-inzetbaar zijn, máken we her-inzetbaar door ‘remanufacturing’: elektromotoren, accu’s en kussens laten wij door gespecialiseerde bedrijven geschikt maken voor hergebruik met minimaal dezelfde kwaliteit als een  .

Dankzij onder andere deze innovatieve maatregelen kunnen we onze klanten niet alleen sneller, adequater en flexibeler van dienst zijn. We dragen hiermee ook een steentje bij aan een betere wereld voor iedereen. Daar zijn we trots op.