Vacature rijinstructeur praktische rijgeschiktheid

”Een rijbewijs geeft vrijheid, en juist voor mensen met een beperking betekent dat heel veel.”

(Bert van Osch; rijinstructeur praktische rijgeschiktheid bij Welzorg Auto op Maat)

Welzorg Auto op Maat zoekt een nieuwe rijinstructeur rijgeschiktheid! Na ruim 30 jaar trouwe dienst is rijinstructeur Bert van Osch vorig jaar augustus met formeel pensioen gegaan.  In de praktijk werkt hij echter nog met dezelfde passie als voor zijn pensioen. Hij zal nog een aantal dagen per week blijven werken, maar er komt een moment dat hij de rijschool van Auto op Maat gaat verlaten. Samen met Bert willen wij zorgen voor een mooie overdracht van zijn werkzaamheden, zodat de rijschool in  de toekomst met dezelfde passie en drive verder opgepakt kan worden.

Rijinstructeur praktische rijgeschiktheid

Als rijinstructeur praktische rijgeschiktheid ben jij degene die de volgende taken op zich neemt:

 • Het geven van rijlessen, gewenningslessen en/of proeflessen aan mensen met een lichamelijke beperking in een aangepaste lesauto.
 • Inplannen van rijlessen, testritten en rijexamens.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor betrokken klant en derden zoals CBR.
 • Adviseren van de mogelijkheden over aanpassingen aan het motorvoertuig.
 • Informatie versterking en correcte verslaglegging over de procedure van het CBR.
 • Beoordelen van de vorderingen van cursisten.
 • Het volgen van maatwerk gerichte opleidingen en trainingen

Wie zoeken wij?

Je hebt affiniteit met de onze doelgroep en je beschikt over goede adviserende, communicatieve en sociale vaardigheden.
Omdat je je eigen werkzaamheden indeelt, kun je efficiënt en effectief plannen. Jouw rustige persoonlijkheid wekt vertrouwen op. Je hebt een opleiding rijinstructeur personenauto categorie B in jouw bezit, of bent bereid deze op korte termijn te behalen. In het laatste geval zijn wij bereid om hierover mee te denken. Verder ben je bij grote voorkeur woonachtig in de nabije omgeving van ’s-Hertogenbosch.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris tussen de 2980 en 4315 bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Een voltijd dienstverband
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. We maken tijd vrij in je rooster om aan trainingen te besteden.

Wie zijn wij?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt.

Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.
Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

Enthousiast geworden voor de rol
als rijinstructeur praktische rijgeschiktheid?

Twijfel je nog een beetje of wil je meer informatie hebben over de inhoud van de functie? Neem dan gerust contact op met Bert van Osch via 0650636445. Rij een dag(deel) met hem mee, zodat je een nog beter beeld krijgt van de functie! Verder is het zeker de moeite waard om onze website te bezoeken. Op www.welzorg.nl/auto-op-maat vind je veel meer informatie over wat we doen.

Enthousiast?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lees meer over: