Vacature Online Marketeer

Welzorg online marketeer vacature

Ben jij een data gedreven Online Marketeer met strategische skills en een flinke dosis lef? Wil jij onze online kanalen op een hoger niveau brengen? Resulterend in een optimale customer experience en maximaal resultaat? Ben je analytisch sterk, creatief en resultaatgericht? Dan kan deze job binnen de kortste keren van jou zijn. Lees snel verder!

Online Marketeer

 • Standplaats Vianen
 • 3+ jaar ervaring als Online Marketeer of Product Owner
 • Jouw creativiteit mag je volop laten gaan, echt!
 • Samenwerken met een nieuw en ambitieus marketing team

Wat ga je doen?

In eerste instantie ligt de focus op het door ontwikkelen van de online kanalen op basis van customer journeys, user experience en conversie. Om vervolgens in samenwerking met onze externe partners de online media inzet te optimaliseren om bezoekers naar de website leiden en leads te genereren.

Je bent verantwoordelijk voor alle online kanalen die vallen onder de divisie Louwman Care, zoals welzorg.nl, Mijn Welzorg en rsr.nl. Jouw rol is zowel strategisch als operationeel. Het ene moment werk je een digitale strategie uit voor een online platform en het andere moment maak je samen met je collega’s en bureaus een online campagne voor de verkoop van aangepaste auto’s. Hierbij zoek je zelf de samenwerking op met de business en weet je hen ook mee te krijgen met jouw online kennis en enthousiasme.

Tijdens de projecten werk je nauw samen met collega’s vanuit de business units, website development van Louwman Group en externe bureaus. Je analyseert online data en vertaalt deze naar concrete verbeteringen. Je creëert inzicht door het maken van dasboards en bent continu bezig om de online resultaten te verbeteren. Als Online Marketeer ben jij de onmisbare schakel om onze dienstverlening naar een hoog niveau te tillen!

Waarom wil jij deze job?

Als Online Marketeer werk je in het marketingteam van de divisie Care van Louwman Group. Louwman Care richt zich op klanten met een mobiliteitsbeperking en biedt hen een breed aanbod van producten en diensten rondom mobiliteitshulpmiddelen, woningaanpassingen en autoaanpassingen. De divisie Care bestaat uit Welzorg, RSR, Welzorg Auto op Maat, Welzorg Woning op Maat, Welzorg Particuliere markt. Het marketingteam is een nieuw en ambitieus team dat  vol enthousiasme de vele uitdagingen oppakt. Doordat het een start-up team is, is geen dag hetzelfde en ben je zowel strategisch als praktisch bezig. Naast het marketingteam van Louwman Care werk je ook samen met de online marketeers van Toyota, Lexus, Suzuki en Auto.nl. Sparring en uitdaging genoeg!

Dus ben je op zoek naar een start-up team en heb je zin om je mouwen op te stropen en te bouwen, dan ben je aan het goede adres.

Jouw profiel

Als Online Marketeer zie jij altijd kansen weet je de business te enthousiasmeren met jouw ideeën. Ook wanneer ze niet direct de mogelijkheden zien zet jij door. Je weet mensen voor je te winnen door je verbindende karakter en organisatiesensitiviteit. Je bent analytisch, resultaatgericht en hebt een enorme drive om impact bij klanten te realiseren. Daarnaast:

 • Heb je minstens 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie als Online Marketeer
 • Je kunt je goed inleven in klanten en weet dit te vertalen naar digitale oplossingen.
 • Je hebt aantoonbare interesse in (online) data en weet dit om te zetten naar acties.
 • Je hebt aantoonbare ervaring, kennis en kunde in alle belangrijke online marketing tools.

Wat bieden wij?

 • Een bruto salaris tot max 4296 euro bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een baan met uitdaging, verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw creativiteit;
 • Een laptop en smartphone;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en mogelijkheid tot aankoop van extra verlofdagen

Wie zijn wij?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt.

Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg. Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

Meer informatie?

Indien je meer informatie wenst over onze organisatie en/of de functie kun je contact opnemen met Marketing Manager Barbara Grotens. Barbara is bereikbaar op telefoonnummer 0614151215. Verder is het zeker de moeite waard om onze website te bezoeken, op www.welzorg.nl vind je veel meer informatie over wat we doen.

Enthousiast?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lees meer over: