VIP Wintercheck bij Welzorg Auto op Maat

De winterperiode komt er weer aan. De koude weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw auto of de aanpassingen het zwaarder hebben dan in de zomer. Om ervoor te zorgen dat uw auto ook tijdens de wintermaanden altijd voor u klaarstaat, nodigt Welzorg Auto op Maat u uit voor de VIP Wintercheck. Zo gaat u veilig de winter in!

Gratis VIP Wintercheck

Laat uw aanpassingen door onze deskundige monteurs controleren tijdens de VIP Wintercheck op een dag en tijdstip naar keuze. Tijdens deze VIP Wintercheck controleren onze specialisten de aanpassingen van uw auto, zodat u weer met een gerust hart tijdens de winterdagen de weg op kan.

Welke zaken aan uw auto worden naast de aanpassingen nog meer gecontroleerd?

  • Motoroliepeil, koel- en ruitenvloeistofniveau
  • Accucapaciteit
  • Werking van de verlichting
  • Bandenspanning en conditie
  • Ruitenwisserbladen

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt via de website een afspraak inplannen. Reserveer via telefoonnummer 0800 – 0200 142 (optie 5) op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 07:30 – 18:00.

RIVM richtlijnen

Welzorg Auto op Maat heeft uiteraard alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van u en onze collega’s te beschermen. Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst is verplicht en we vragen u om maximaal 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn. We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct

Wij zien u graag bij uw VIP Wintercheck!

Lees meer over: ,