100% elektrisch voertuig MAX Mobiel nu bij Welzorg Auto op Maat

MAX Mobiel

Welzorg Auto op Maat – onderdeel van Louwman Group – is sinds kort leverancier van de populaire MAX Mobiel. Dit 100% elektrische voertuig is speciaal gemaakt voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking die zorgeloos, comfortabel en goed beschermd tegen weer en wind op pad willen. Welzorg Auto op Maat biedt de MAX Mobiel in een private leaseconstructie aan vanaf € 259,- per maand*.

De MAX Mobiel heeft voor de wegenverkeerswet dezelfde status als een scootmobiel. Rijden op het fietspad, het trottoir of op de weg in de bebouwde kom is toegestaan en een rijbewijs is niet nodig. De maximum snelheid van de MAX Mobiel is gelimiteerd op 45 km/uur. Parkeren is bijna overal mogelijk en het voertuig biedt plaats voor twee inzittenden. Bovendien is gemakkelijk een opklapbare rolstoel of rollator mee te nemen. Met al deze voordelen is de MAX Mobiel een mooie aanvulling op soortgelijke voertuigen die Welzorg Auto op Maat ook levert.

Welzorg Auto op Maat

Welzorg Auto op Maat is onder andere gespecialiseerd in autoaanpassingen. Het bedrijf streeft naar optimale mobiliteit voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. De MAX Mobiel is een welkome aanvulling binnen het aanbod. Remco Kuipers, Business Unit Manager bij Welzorg Auto op Maat: “Wij vinden het belangrijk om zo veel mogelijk mensen mobiel te houden. Dat iedereen nog een bezoek kan brengen aan vrienden, de dokter of de supermarkt. De MAX Mobiel is bovendien een duurzame oplossing voor mensen die slecht ter been zijn. De MAX Mobiel rijdt volledig elektrisch, met een laag stroomverbruik en hij belast hierdoor het milieu veel minder: geen uitlaatgassen en een geluidloze motor!”

Gratis MAX Mobiel uitproberen

De MAX Mobiel is vrijblijvend te ervaren met een gratis proefrit aan huis óf bij een locatie in de buurt. Welzorg Auto op Maat biedt de MAX Mobiel in eerste instantie aan via een private leaseconstructie, voor prijzen vanaf € 259,- per maand bij een looptijd van 48 maanden. Daarnaast is het mogelijk om door Welzorg Auto op Maat aanpassingen in het voertuig aan te brengen, zoals een aangepaste stoel, stuurknop of handbediening voor gas en bedrijfsrem.

Ook ideaal voor zorginstellingen

De MAX Mobiel is ook populair bij zorginstellingen waar vrijwilligers en mantelzorgers een rondje met de bewoners willen rijden. Dit alles om mobiel te blijven en deel te nemen aan het sociale verkeer. De MAX Mobiel is in die hoedanigheid ook een krachtig instrument in de strijd tegen de eenzaamheid.

*Disclaimer MAX Mobiel Lease maandtarieven

MAX Mobiel leasetarief per maand, 48 mnd, 5.000 km/jaar, tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd en kilometrage • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Lees meer over: ,