Vacature Technisch Projectleider / MRO Specialist bij Welzorg

Technisch Projectleider MRO Specialist

Als Technisch Projectleider / MRO Specialist lever je direct een dagelijkse bijdrage aan het vergroten van ons service level; die blije klant daar heb jij dus ook veel invloed op

(Sven van de Ven, Manager Service en Techniek bij Welzorg Nederland B.V.)

Welzorg is op zoek naar een afgestudeerde mid career WO’er werktuigbouwkunde die toe is aan een uitdagende vervolgstap in zijn of haar loopbaan.

Technisch Projectleider / MRO Specialist

Wat ga je doen?

Als Technisch Projectleider / MRO Specialist zorg je in het algemeen voor de hoogste inzetbaarheid van de hulpmiddelen tegen de laagste TCO. In jouw dagelijkse werkzaamheden betekent dat een afwisselend werkaanbod. Denk daarbij aan:

 • Het leiden van en/of participeren in projecten, zoals: 
  • Halvering van het aantal storingen in middelen in de komende jaren, ondersteund door IoT (connectiviteit)
  • Verhogen van de First Time Right naar 95%
  • Reductie van de materiaal kosten met 25%
  • Betrouwbare busvoorraad voor onze service monteurs (en onze klanten)
  • Fit for Position van buitendienst naar 85% ondersteund door (te ontwikkelen) trainingen
  • Reparatiestandaarden
 • Op structurele basis zorgen voor een hoge inzetbaarheid van de service organisatie.
 • Ontwikkelen van een onderbouwd preventief onderhoudsplan.

De functie van  Technisch Projectleider / MRO Specialist bij Louwman Group, divisie Care is binnen een complexe en bewegende organisatie. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die samen met ons aan de toekomst van de organisatie willen werken.

Naast het uitvoeren van projecten zorg je op meer structurele basis voor een hoge effectiviteit van de service organisatie. Je denkt b.v. mee over een onderbouwd preventief onderhoudsplan. 

Nog niet afwisselend genoeg? In de organisatie heb je een enorm netwerk aan contacten met wie je frequent schakelt.

Wat zoeken wij?

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Werktuigbouw,  elektrotechniek of gelijkwaardig met specialisatie MRO en 5 jaar werkervaring. Je hebt bij voorkeur voor een organisatie gewerkt die effectief haar service apparaat heeft weten te veranderen en zich daardoor heeft weten te onderscheiden van andere spelers op de markt. Het spreekt voor zich dat je gepassioneerd bent door techniek én de mensen die er mee werken. Je spreekt niet alleen de taal van Service monteurs maar je kan makkelijk schakelen in de contacten met andere collega’s in de Service keten.

Jouw communicatieve vaardigheden maken dat je mensen makkelijk meekrijgt in de veranderingen. Lukt dat een keertje niet? Dan probeer je het gewoon op een andere manier. In jouw eerdere functie(s) heb je een track record in performance verbeteringen. En als je dat ook nog combineert met ervaring met LEAN en werken in een veranderende organisatie, dan heb je bij ons wel een streepje voor.

Wat bieden we jou:

 • Een salaris tussen de € 4.000,– en € 5.000,– bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • Mobiel, laptop en lease-auto
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien.

Waar kom je te werken?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt.

Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.
Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

Enthousiast geworden voor de rol van Technisch Projectleider / MRO Specialist?

We drinken dan graag een kop koffie met je. Al dan niet in eerste instantie online via TEAMS. Reageer snel via de solliciteer knop. Twijfel je nog een beetje of wil je meer informatie hebben over de inhoud van de functie? Neem dan gerust contact op met Sven van de Ven, Manager Service en Techniek bereikbaar via 06 – 11356899

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lees meer over: