Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november staat Welzorg Auto op Maat als standhouder op de VeineDAGEN. Graag nodigen we je uit om langs te komen en onze stand te bezoeken in de Evenementenhal in Gorinchem. Je vindt ons bij stand E24.

Wat is VeineDAGEN?

De VeineDAGEN is een beurs, gericht op ouders en begeleiders van kinderen en jongeren met een beperking. Tijdens deze beurs worden positieve en praktische handvatten gegeven om kinderen en jongeren met een beperking nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Op de beurs tonen meer dan 100 exposanten hun producten en diensten en worden inspirerende lezingen en workshops gegeven. Het is alweer de vierde editie van deze gezellige beurs vol informatie en inspiratie. Bovendien zijn niet alleen ouders en professionals welkom, maar zeker ook kinderen en jongeren zelf. De ruimte en activiteiten zijn daarop ingericht.

Bij de stand van Welzorg Auto op Maat informeren onze adviseurs je graag over de mogelijke mobiliteitsoplossingen om je kind, ongeacht de levensfase, mobiel te kunnen houden. De adviseurs denken met je mee over oplossingen voor de huidige situatie en in de toekomst.

Praktische informatie

Toegang tot de VeineDAGEN is gratis. Om wachten bij de ingang te voorkomen, is het verstandig om je vooraf te registreren via www.veinedagen.nl.

De Veinedagen vinden plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, deze is geopend op:

  • Vrijdag 11 november van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag 12 november van 10.00 tot 17.00 uur

Adres

Franklinweg 2
4207HZ Gorinchem

Parkeren

Parkeren kan op loopafstand op het parkeerterrein van de Evenementenhal Gorinchem. In de hal is er de mogelijkheid om iets te eten en te drinken en er zijn naast een gehandicaptentoilet ook twee verschoningsruimtes met brancard en tillift aanwezig.

We zien je graag tijdens de VeineDAGEN!

Welzorg VeineDAGEN 2022