Wij zoeken een technisch adviseur in de revalidatietechniek Rotterdam

Welzorg Nederland B.V. is voor het rayon Rotterdam (standplaats Delfgauw) op zoek naar een:

Technisch Adviseur in de Revalidatietechniek.

Heb jij de passie om mensen te bewegen en wil je net als ons toonaangevend zijn in mobiliteit? Dan is dit de baan voor jou!

WIE ZIJN WIJ?

Welzorg Nederland B.V. is onderdeel van de Louwman Group. Bij Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman! Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt. Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.
Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

WAT DOET EEN ADVISEUR BIJ ONS?

Een adviseur bij Welzorg helpt mensen met een functiebeperking zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Je doet dit d.m.v. adviseren, selecteren en verkopen van revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. Je vertaalt de individuele functiebeperkingen van een klant naar een technisch haalbare oplossing en bent alert op het aanbieden van aanvullende opties. Hiervoor voer je overleg met de opdrachtgevers, cliënten, onze eigen werkplaats en externe leveranciers. 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die net als alle medewerkers binnen Louwman Group de vier kernwaarden die voor Louwman van wezenlijk belang zijn en aangeven waar wij als familiebedrijf voor staan, centraal hebben staan; onze drive om klanten de best passende mobiliteit te bieden, ons commitment om te blijven verbeteren, ons verantwoordelijkheidsgevoel en ons geloof in de kracht van duurzame relaties en hechte samenwerking. Deze kernwaarden verbinden, geven richting aan onze keuzes en bepalen ons dagelijks gedrag. Aanvullend heb je affiniteit met onze doelgroep en beschik je over goede adviserende, communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent 40 uur beschikbaar en heb je ervaring met passingen. De functie vereist kennis en/of vaardigheden gelijkwaardig aan een paramedische of technische opleiding op HBO-niveau (bij voorkeur ergotherapie of bewegingstechnologie). Aangezien je een bedrijfsbus tot je beschikking krijgt dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

WIJ BIEDEN

  • Een leuk en professioneel team 
  • Een prachtige functie in een complexe en bewegende organisatie met een rijke geschiedenis.
  • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de Group, bijvoorbeeld door deel te nemen in ons Talent Development Programma.
  • Collectieve pensioen- en ziektekostenregeling.

ENTHOUSIAST?

Wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Lees meer over: