Welzorg biedt jongeren via Emma at Work kans op een baan

Welzorg is membershippartner geworden van de GAP Track bij Emma at Work. In de GAP Track focust Emma at Work zich op de ontwikkeling en training van jongeren (15-35 jaar) met een fysieke beperking, zodat deze groep jongeren ook een kans krijgt op de arbeidsmarkt.

Kans op baan niet voor iedereen vanzelfsprekend

Helaas is het niet zo vanzelfsprekend, voor jongeren die opgroeien met een chronische fysieke beperking, om kans te maken op een baan. Er bestaat een grote kloof tussen deze jongeren en de arbeidsmarkt. ​​​​​​​Welzorg wil hier graag iets in betekenen en biedt jongeren graag een kans om zich binnen haar organisatie te ontwikkelen om zo een grotere kans te maken op de arbeidsmarkt.

”Deze jongeren zijn ook onze klanten waarvoor wij onszelf iedere dag willen verbeteren én net dat stapje extra voor zetten.”

Passie om mensen te bewegen

“De missie van Welzorg Nederland (onderdeel van de Louwman Group) luidt: ‘’Passie om mensen te bewegen’’. Wij geven jongeren van Emma at Work die niet in het reguliere arbeidsproces kunnen werken een kans op de arbeidsmarkt, door onder andere ervaring binnen onze organisatie op te doen. Deze jongeren zijn ook onze klanten waarvoor wij onszelf iedere dag willen verbeteren én net dat stapje extra voor zetten. Wij geloven in een samenwerking waarin iedereen zich kan ontwikkelen!” Aldus Remco Kuipers, Manager Welzorg Auto op Maat.

Lees meer over: