Welzorg Auto op Maat levert rolstoelauto’s voor Stichting ALS op de weg

Welzorg Auto op Maat rolstoelauto

Welzorg Auto op Maat is een samenwerking gestart met Stichting ALS op de weg. Deze bijzondere stichting helpt mensen met ALS die buiten de reguliere vergoedingen vallen.

Stichting ALS op de weg helpt ALS-patiënten die geen aanspraak kunnen maken op de Wmo en het UWV, en voor wie ook de zorgverzekeraar niets kan betekenen. De stichting voorziet hen van hulpmiddelen en aanpassingen, zodat zij zo lang mogelijk mobiel kunnen blijven. Bijvoorbeeld met behulp van een aangepaste fiets of een aangepaste auto. Want eropuit kunnen blijven gaan, ondanks alle beperkingen die de ziekte met zich meebrengt, is voor deze doelgroep heel belangrijk.

Als specialist op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking kan Welzorg Auto op Maat daar een mooie bijdrage aan leveren. Dat doen we door gebruikte rolstoelauto’s beschikbaar te stellen die ALS-patiënten kunnen leasen. Patiënten die gebruikmaken van een rolstoel, kunnen dankzij deze aangepaste auto’s toch weer als bijrijder op pad.

Een rolstoelauto kan tegen een gereduceerd tarief vanaf €489,- per maand worden geleaset. Daarbij zijn onderhoud, verzekering en belasting inbegrepen. Zorgeloos op pad kunnen is tenslotte het doel!

Lees meer over: