Vacature Paramedisch adviseur hulpmiddelen

Paramedisch adviseur Welzorg Nedland Wmo Hulpmiddelen

Bezit jij een flinke dosis passie om mensen te bewegen? Heb jij een paramedische achtergrond? Of ben je een net afgestudeerd paramedicus? Lees dan onderstaande vacature tekst eens goed door. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan direct.

Wat ga je doen?

Elke dag help je mensen met een functiebeperking zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Je doet dit door te adviseren en selecteren van revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. Je vertaalt de individuele functiebeperkingen van een klant naar een technisch haalbare oplossing. Hiervoor voer je overleg met de opdrachtgevers, cliënten, ergotherapeuten, onze eigen werkplaats en externe leveranciers. Als de klant de beschikking krijgt over het juiste hulpmiddel geef je instructies aan de klant en ook eventueel de (para)medici over het gebruik van het mobiliteitshulpmiddel.

Wie ben jij?

Je bent te typeren als zelfstandig, communicatief vaardig en accuraat. Je gaat een uitdaging niet uit de weg. De klant staat bij jou altijd centraal, zonder daar het bedrijfsbelang bij uit het oog te verliezen. Je voelt je als een vis in het water binnen een veranderende organisatie. Je beschikt dan ook een flinke dosis veranderkracht.

Verder beschik je over:

  • hbo werk- en denkniveau met relevante paramedische opleiding (ergotherapie, bewegingstechnologie of fysiotherapie);
  • een geldig rijbewijs, aangezien je een bedrijfsbus tot je beschikking krijgt.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen € 2.500,00 en € 3.850,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • een leuk en professioneel team van ongeveer 10 directe collega’s;
  • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
  • mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de groep, bijvoorbeeld door deel te nemen in ons Talent Development Programma;
  • collectieve pensioen- en ziektekostenregeling.

Wie zijn wij?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Meer informatie?
Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Michiel van Herwaarde via 06-21326605.

Enthousiast?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Lees meer over: