Actie: leasetarief voor Van Raam verlaagd

Vanaf 1 november jl. heeft Welzorg de tarieven voor het private leasen van Van Raam fietsen tijdelijk verlaagd. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om zorgeloos gebruik te maken van een aangepaste fiets. Of je nu op een Easy Rider, een Maxi of een Midi wilt fietsen of lekker met z’n tweeën op pad wilt op de Fun2Go of op een tandem, de lagere tarieven gelden voor alle typen nieuwe fietsen van Van Raam. Klik hier en neem een kijkje in onze webshop.

Wat is private lease?

Met Private Lease rijd je op een nieuwe aangepaste fiets met de voor jou benodigde aanpassingen, voor een vast bedrag per maand, inclusief alle kosten zoals onderhoud, reparaties, banden en een 24/7 pechhulpdienst. Als je de driewielfiets na de contractperiode inlevert en je sluit weer een nieuwe leasecontract, dan stap je gewoon weer op een nieuwe driewielfiets.

Voor wie is private lease bedoeld?

Voor iedereen die zonder zorgen op een aangepaste fiets van Van Raam wil rijden. Een driewielfiets, duofiets of tandem, maakt niet uit. Je betaalt een vast bedrag per maand en hoeft dus geen grote investering in één keer te doen.

Vragen over private lease?

Dan helpen wij je graag. Meer informatie over private lease vind je in de webshop van Welzorg. Klik hier voor meer informatie of vul het contactformulier in voor meer informatie. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Lees meer over: , ,