Kom ook naar de VeineDAGEN

Kom ook naar de VeineDAGEN

Op 29 en 30 oktober staan Welzorg Auto op Maat en Welzorg Woning op Maat op de VeineDAGEN. Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken in de Evenementenhal in Gorinchem. Onze stand-nummers zijn B26 voor Auto op Maat en B27 voor Woning op Maat.  

Wat is VeineDAGEN?  

VeineDAGEN is een tweedaagse beurs die gericht is op ouders en begeleiders van kinderen en jongvolwassenen met een (fysieke) beperking. Het is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Feitelijk een beurs die dóór ouders en vóór ouders wordt georganiseerd. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen! 

Door Covid-19 pandemie is de beurs steeds opgeschoven, maar we zijn blij dat we toch in 2021 aan een beurs deelnemen om u te ontmoeten. We laten u graag nieuwe ontwikkelingen zien, maar horen ook graag waar u behoefte aan heeft. Samen kunnen we de wereld van kinderen en jongeren met een (fysieke) beperking mooier maken. 

De hal is geopend: Op vrijdag 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur 

Toegang is GRATIS. Om wachten bij de ingang te voorkomen vragen we u om u vooraf te registreren. 

Wat kunt bij onze stand verwachten? 

Bij de stand van Welzorg vind je alles over woning- en autoaanpassingen. Onze adviseurs helpen bij een persoonlijk en professioneel advies. 

De adviseurs van Welzorg Auto op Maat laten je kennis maken met de wereld van autoaanpassingen. Ieder merk auto kan worden aangepast. Van instapbeugels tot kofferbakliften, draai- en comfortstoelen en nog veel meer. U kunt kiezen voor aanpassingen aan uw huidige auto, een aangepaste occasion of private lease.  

Bij de stand van Woning op Maat kunt u meer informatie opvragen over hoe u uw huis toegankelijker kunt maken voor kinderen met een (fysieke) beperking. Dit kan bijvoorbeeld door drempels weg te halen en aanpassingen aan toilet, badkamer of keuken. Welzorg Woning op Maat is de specialist in woningaanpassingen. 

 

Wij begroeten u graag op de VeineDAGEN, tot dan! 

 

 

Lees meer over: ,