Welzorg Auto op Maat start verhuur nieuwe rolstoelauto in Zwolle

Welzorg Auto op Maat zet de samenwerking met het Sociaal wijkteam van gemeente Zwolle voor de inzet van een rolstoelauto, voort. Voor een dagje uit is ‘de Rollenaar’ – zoals dit speciaal aangepaste model genoemd wordt – te huren.

‘De Rollenaar’

Inwoners van de gemeente Zwolle die in een rolstoel zitten en er een dagje op uit willen, of iemand kennen die in een rolstoel zit en diegene een leuke dag willen bezorgen, kunnen per direct bij Welzorg Auto op Maat een rolstoelauto huren. ‘De Rollenaar’ is een speciaal aangepaste Volkswagen Caddy Maxi met een bodemverlaging en een gehandicaptenparkeerkaart. Daarnaast biedt Welzorg Auto op Maat deze auto aan voor het gereduceerde dagtarief van € 50,-. Bovendien kunnen de inwoners van de gemeente Zwolle met Wmo-voorziening de Rollenaar kosteloos gebruiken, inclusief honderd vrije kilometers. Voor elke kilometer die méér wordt gereden, wordt een bedrag van € 0,15 in rekening gebracht.

Welzorg Auto op Maat
Welzorg Auto op Maat is specialist op het gebied van auto-aanpassingen. Het bedrijf streeft naar optimale mobiliteit voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. “Een groot voordeel van de Rollenaar is het gemak waarmee een rolstoelgebruiker in en uit de auto kan komen. Ook de zitpositie is hoger gemaakt, waardoor de rolstoelgebruiker beter zicht heeft”, aldus Remco Kuipers, Manager Welzorg Auto op Maat.

Reserveren
De Rollenaar is gestationeerd bij de vestiging van Welzorg Auto op Maat aan de Telfordstraat in Zwolle. De auto kan gereserveerd worden via onderstaande contactgegevens:

Welzorg Auto op Maat
Telfordstraat 18
8013 RM ZWOLLE
(088) 00 16 717
zonnebloemauto@welzorg.nl  

Lees meer over: