Succesvolle samenwerking Talent4Service en Welzorg Woning op Maat

Welzorg samenwerking Talent4Service
Carrièreswitch: een mooie baan in de Techniek

In dit verhaal vertelt Mohamed Haouzi enthousiast over de carrièreswitch die hij heeft gemaakt. Begin januari 2020 is Mohamed als Monteur Woningaanpassingen gestart bij Welzorg Woning op Maat, maar daar is wel het één en ander aan voorafgegaan. Op jonge leeftijd is Mohamed naar Nederland verhuisd, in de horeca gaan werken en later aan de slag gegaan als conciërge op een basisschool. Totdat hij een ongeluk kreeg.

Monteur Woningaanpassingen

Mohamed: ’’Mijn grootste hobby is klussen en daarnaast ben ik graag onder de mensen. Als conciërge op een basisschool kwamen deze aspecten perfect bij elkaar. Helaas kreeg ik een ernstig ongeluk, waarvoor ik 2,5 jaar moest herstellen en tijdelijk niet kon werken. Na mijn revalidatie had ik heel snel de drive om weer aan het werk te gaan.’’ Mohamed kwam in contact met Talent4Service. Zij helpen zij-instromers aan een nieuwe, duurzame baan in de Techniek en Vervoer & Logistiek en zorgen zelfs voor de juiste opleiding. Mohamed: ‘’De functie Monteur Woningaanpassingen leek perfect bij mij te passen. Talent4Service heeft mij voorgesteld bij Welzorg Woning op Maat en na een positief gesprek mocht ik beginnen aan mijn proefperiode. De eerste anderhalve maand heb ik meegelopen met collega’s. Vrij snel hierna kreeg ik mijn eigen werkbus met gereedschappen en mocht ik zelfstandig aan de slag.’’

Energie van klanten

Iedere ochtend ontvangt Mohamed werkbonnen via zijn tablet waarin hij kan zien wat hij die dag gaat doen. Mohamed: ‘Ik haal elke werkdag super veel energie uit de blijdschap die ik zie bij klanten’’. Als Monteur Woningaanpassingen zorgt hij ervoor dat ouderen en mensen met een beperking langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Mohamed: “Elke dag rijd ik naar klanten toe om aanpassingen te doen aan de woning. Je kan daarbij denken aan het maken van een verhoging, het plaatsen van een badkamerstoel of het verhangen van een deur.”

Doorontwikkelen

Mohamed wil graag blijven leren en doorgroeien binnen Welzorg Woning op Maat. Het is de bedoeling dat hij binnenkort met een andere collega mee gaat lopen die gespecialiseerd is in badkameraanpassingen. Als het aan Mohamed ligt blijft hij tot zijn pensioen werkzaam bij Welzorg Woning op Maat!

Talent4Service

Talent4Service is een arbeidsintermediair die werkzoekenden begeleidt naar duurzame banen in de Techniek of Vervoer & Logistiek. Zij doen niet alleen aan werven en selecteren, maar ook aan opleiden, begeleiden en coachen. Welzorg Woning op Maat werkt samen met Talent4Service en biedt kandidaten kans op een baan in de Techniek. Mohamad Haouzi is daar een succesvol voorbeeld van!

Lees meer over: