Vacature rayonmanager in de regio Enschede & Assen

“Met jouw passie voor veranderingsgericht leidinggeven aan een team binnen een organisatie in constante verandering lever je (in)direct een belangrijke bijdrage aan een verbeterde mobiliteit voor mensen met een beperking”

(Fred Rooijakkers; regiomanager bij Welzorg Nederland B.V.)

Rayonmanager

 • Rayonmanager in de hulpmiddelenbranche & revalidatietechniek
 • Minimaal 4 dagen (32 uur) per week
 • Standplaats Enschede & Assen / werkzaam in de regio Enschede & Assen e.o.
 • HBO opleidingsniveau

WAAROM WIL JIJ DEZE JOB?

Bij Welzorg (onderdeel van Louwman Group) willen wij blijven verbeteren, stellen we de klant centraal, voelen wij ons verantwoordelijk en dat doen we samen! Als rayonmanager ontwikkel je het team met het behalen van de team- en individuele doelstellingen/KPI’s. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse kwaliteit van de geleverde diensten aan de klanten binnen de rayon(s). Je bent het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.

WAT GA JE DOEN?

 • Je vertaalt de doelstellingen van de organisatie naar de teamdoelstellingen en vertaalt deze  naar KPI’s en stuurt voortdurend op het behalen hiervan;
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de contractafspraken zoals overeengekomen met onze opdrachtgevers (Gemeenten).
 • Je verzorgt de operationele aansturing en het coachen van het team door prioriteiten te stellen. Je vertegenwoordigt jouw team in diverse veranderingsgerichte projecten en bent goed in staat de (voortgang van) veranderingen te vertalen richting het team.
 • Je bent vanuit de LEAN-gedachte verantwoordelijk voor de performancedialoog, dagstart etc.
 • Jij bent verantwoordelijk voor uitvoering van de HR aspecten (werving, selectie, ontwikkeling, ziekteverzuim, beoordeling, doorstroom);

WAT BRENG JIJ MEE?

 • Minimaal afgeronde HBO diploma.
  Je hebt minimaal 2-5 jaar leidinggevende ervaring aan (paramedische) professionals gericht op het ontwikkelen van het team. Sturen op afstand is jou niet vreemd.
  Aantoonbare ervaring met LEAN is een pré.
  Een veranderingsgerichte attitude binnen een veranderingsgerichte organisatie.
  Een klantgerichte instelling. Je bent communicatief vaardig. De klant staat centraal!
  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een functie in een complexe en bewegende organisatie met een rijke geschiedenis
 • Een leuk en professioneel team van ongeveer 6 a 10  directe collega’s
  Een leaseauto, mobiele telefoon en een laptop.
 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de groep, bijvoorbeeld door deel te nemen in ons Talent Development Programma.
 • Collectieve pensioen- en ziektekostenregeling

WIE ZIJN WIJ?

Als onderdeel van Louwman Group werken we vanuit onze missie: passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met ca. 3.000 collega’s verdeeld over 25 bedrijven willen we hen de best passende mobiliteit bieden, want: samen zijn we Louwman!

Louwman Group is een 100% familiebedrijf, opgericht in 1923. Als een van de grootste automotive bedrijven in Europa is Louwman Group actief op het gebied van mobiliteit. De groep biedt zowel personenauto’s als bedrijfswagens aan in de consumenten- en zakelijke markt.

Louwman Group is actief in leasing en financiering, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, logistiek, vastgoed en mobiele hulpmiddelen in de zorg.
Louwman Group telt zes divisies: Wholesale Automotive, Retail Automotive, Care, Mobility Financial Customer Services, Innovation Digital & Data, and Group Services.

MEER INFORMATIE?

Indien je meer informatie wenst over onze organisatie en/of de functie kun je contact opnemen met Fred Rooijakkers. Fred is regiomanager en verantwoordelijk voor alle 8 rayons/13 locaties binnen Welzorg. Fred is te bereiken op 06 51295579. Verder is het zeker de moeite waard om onze website te bezoeken. Op www.welzorg.nl vind je veel meer informatie over wat we doen.

ENTHOUSIAST?

Klik dan gelijk op de sollicitatiebutton en solliciteer! Je hoort snel van ons!

Lees meer over: