Kinedo Cashback actie: nu extra voordelig uw douche binnen 1 dag

25okt, 2017

Wilt u meer veiligheid en comfort bij het douchen of baden? Met de Cashback actie van Kinedo vervangt u nu extra voordelig uw bad of douche voor een toegankelijke Kinemagic inloopdouche. Bij aanschaf tussen 1 september en 30 november 2017 ontvangt u €200,- retour!

Kinemagic douchecabine
Een Kinemagic douchecabine is een inloopdouche, speciaal ontwikkeld met oog op veiligheid en comfort. Voor sommige mensen is een bad of hoge douchebak niet praktisch of onveilig. Woning op Maat kan dan zonder ingrijpende verbouwing, binnen één dag, het huidige bad of de douche vervangen voor deze ruime inloopdouche met lage instap. De inloopdouche is standaard voorzien van een opklapbare douchezitting en 2 beugels die kunnen ondersteunen bij het in- en uitstappen.

Actie
Vul de Cashback coupon in om te profiteren van de korting en stuur deze samen met uw factuur op. De korting wordt dan rechtstreeks aan u verrekend. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Woning op Maat via 020-4313561 of woningopmaat@welzorg.nl of vraag onze gratis brochure aan.

 

Ons aanbod

Meer producten